Тренер “Металіста”: “Сьогодні хлопців просили зіграти так, як вони вміють”

Виконувач обов’язків головного тренера «Металіста» Олег Ратій підбив підсумки поєдинку 6-го туру УПЛ з «Вересом», повідомляє “Терикон”.

Фото – офіційний сайт ФК “Металіст”

— Олеге Борисовичу, опишіть свої враження від гри.
— На наш погляд, гра вийшла дуже бойова як з одного, так і з іншого боку. Хлопці з обох команд були дуже бойові і, напевно, глядачам подобається така гра. Ми подякували хлопцям за це.

З «Шахтарем» ми зіграли не так, як хотіли вболівальники. Десь ми, тренери, недопрацювали, десь гравці. Сьогодні просили зіграти так, як вони вміють. Вони зіграли на рівні своїх можливостей і це перейшло в результат.

— Склалося враження, що на другий тайм ваша команда виходила на утримання результату та додатково грала на контратаках…
— Напевно, суперник змусив нас так грати. У першому таймі ми могли утримувати м’яч у глибині поля та грати в пас, у другому ж суперники стали більше пресингувати, що позначилося на грі.

— Чи була у вас подвійна мотивація здобути три очки після поразки «Шахтаря»? Як ви взагалі налаштовували команду?

— Налаштовуємо на кожну гру хлопців, але те, що сталося у грі з «Шахтарем», ми не могли зрозуміти самі. Провели розмову з гравцями і дійшли висновку, що ми маємо грати так, як уміємо.

— Сергій Панасенко був сьогодні поза заявкою, що з ним? І чи відомо, наскільки серйозну травму отримав Олександр Рибка?
— Щодо Панасенка, то планували його залучити до гри, тим більше він виступав за «Верес». Він добрий футболіст. І команда чекала на нього побачити на полі. Але вийшло так, що він зазнав м’язової травми. Десь на тиждень він вибув і тому не готувався до матчу.

Щодо Олександра Рибки, зараз йому доклали лід і дивитимемося, коли зійде набряк.

Нагадаємо, що “Металіст” переміг у гостях – 2:1.

Новини партнерів

Комментарии: