Бойко розповів про процес відновлення після травми

Голкіпер київського “Динамо” Денис Бойко розповів про процес відновлення після травми.

Фото – офіційний сайт ФК “Динамо” Київ

“Зараз із цього приводу можна говорити все, що завгодно. Звичайно, можна було [зіграти в тому епізоді інакше]. Якби я знав, що після приземлення я отримаю травму, звичайно, зіграв би по-іншому. Варіантів було багато : можна було перевести м’яч через поперечину і заробити кутовий Я намагався ловити м’яч, щоб зберегти його для команди, і мені це вдалося, але так судилося, що в тому епізоді отримав травму Є те, що є зараз, треба рухатися далі, набиратися сил і відновлюватися, зробити два кроки назад, щоб потім три – вперед.

Так, на другий тайм я вийшов, але коли коліно почало наливатися, попросив заміну. В принципі, міг грати й надалі, але оскільки рахунок був лише 1:0 на нашу користь, не став ризикувати командним результатом. Якби я в якийсь момент не зміг допомогти хлопцям, це могло б вплинути на результат.

Повноцінний відновлювальний період розпочнеться, напевно, за 2-3 тижні. Перший етап проходитиму в Барселоні, там, де й оперувався, під наглядом лікаря, який мене оперував, а також місцевих фізіотерапевтів та реабілітологів. Після того, як знімуть шви, почну повноцінний етап відновлення та реабілітації.

Все це триватиме шість місяців. Лікарі розходяться на думці, називаючи термін від п’яти до семи місяців. Можна відновитися і через три місяці, але зв’язка має прирости, а це фізіологічний процес, який, за свідченням фахівців, потребує не менше шести місяців”, – цитує Бойка ua-football.com.

Новини партнерів

Комментарии: