“Селтік” – “Шахтар”: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

У вівторок, 25 жовтня, донецький “Шахтар” у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів на виїзді побореться з шотландським “Селтіком”. Поєдинок пройде на Celtic Park у Глазго і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитися трансляцію матчу Ліги чемпіонів “Селтік” – “Шахтар”

“Селтік”

“Селтік” стартував у Ліги чемпіонів з поразки будинку від мадридського “Реала” (0:3), пропустивши всі три голи у другому таймі. Потім розійшовся миром із “Шахтарем” (1:1), двічі програв німецькому “РБ Лейпциг” (1:3 та 0:2) та з 1 набраним очком замикає таблицю у групі F.

У попередньому розіграші найголовнішого європейського клубного турніру “кельти”, розпочавши свої виступи з 2-го кваліфікаційного раунду, програли датському “Мідтьюлланду” в овертаймі (1:1, 1:2) і вибули з турніру.

Кращим бомбардиром “Селтіка” є японець Кього Фурухаші, який забив у чемпіонаті Шотландії 7 м’ячів у 9 іграх. У ізраїльтянина Лієла Абади на рахунку 6 голів. Також можна виділити португальського нападаючого Жоту (не плутати з Дієго Жотою з “Ліверпуля”), який 5 разів вразив ворота суперників.

“Шахтар”

“Шахтар” розпочав новий сезон у Лізі чемпіонів із великою перемогою в гостях над “РБ Лейпциг” (4:1). Потім зіграв унічию з “Селтіком” (1:1), поступився “Реалу” (1:2) і розійшовся з ним світом на нейтральному полі (1:1). Набравши 5 очок, він розташувався на 3-му рядку в турнірній таблиці.

У попередньому розіграші найголовнішого європейського клубного турніру “гірники” виступили вкрай невдало, фінішувавши у групі на останньому місці. У квартеті D їх випередили не лише мадридський “Реал” (0:5, 1:2) та італійський “Інтер” (0:0, 0:2), але навіть тираспольський “Шериф” (0:2, 1:1) .

Через російське вторгнення в Україну “Шахтар” втратив практично всіх своїх легіонерів. Залишився лише Лассіна Траоре, який відзначився у першому ж єврокубковому матчі, а також новачки команди, хорват Невен Джурасек та бразилець Лукас Тейлор. Найкращим же снайпером команди є Данило Сікан, який забив в УПЛ 4 голи.

Очні матчі

У попередніх 5-ти очних поєдинках суперники здобули по дві перемоги у рідних стінах. У першому колі, як було згадано вище, було зафіксовано нічию (1:1).

Прогноз на матч “Селтік” – “Шахтар”

Експерти в цій грі віддають перевагу “Селтику”.

Букмекерські контори оцінюють успіх шотландської команди з коефіцієнтом 1.82, а на перемогу “гірників” з коефіцієнтом 4.12.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.88.

На нашу думку, також шанси “кельтів” вищі, тому що матч пройде в Глазго, де традиційно складно грати приїжджим клубам. Втім, у підопічних Ігора Йовічевича є можливість зачепити очко, оскільки вони непогано виступають цього сезону.

Новини партнерів

Комментарии: