“Селтік” – “Шахтар”. Передматчева прес-конференція Ангелоса Постекоглу. Ліга чемпіонів

Головний тренер шотландського “Селтіка” Ангелос Постекоглу на передматчевій прес-конференція поділився своїми очікуваннями від поєдинку 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з донецьким “Шахтарем”, повідомляє офіційний сайт “гірників”.

Фото – офіційний сайт ФК “Шахтар”

«Щоб продовжити виступати у Європі, нам необхідно виграти, і наша мета – домогтися необхідного результату. Моя філософія полягає в тому, що, якщо ви продовжите грати у свій футбол і створювати моменти, вас буде винагороджено. Ми повинні підходити до гри відповідально, надто вдома. Якщо ми створимо таку саму кількість моментів, то потрібно їх реалізувати.

Завтра нам потрібно буде показати все, на що ми здатні, у грі із суперником, який відібрав очки в усіх команд у цій групі. Упевнений, якщо ми продовжимо створювати моменти, то зможемо домогтися їх реалізації.

Що ж до складу, то Девід Тернбулл у нормі, Карл Старфельт повернувся до тренувань, але до завтрашнього матчу ще не готовий. Жота мав останній сеанс реабілітації, і він буде готовий до вихідних», – заявив Постекоглу.

Нагадаємо, що зустріч «Селтік» – «Шахтар» відбудеться 25 жовтня у Глазго. Початок – о 22:00 за київським часом.

Новини партнерів

Комментарии: