“Барселона” – “Баварія”: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

У середу, 26 жовтня, у 3-му турі групового етапу Ліги чемпіонів каталонська “Барселона” вдома прийме німецьку “Баварію”. Поєдинок пройде на “Камп Ноу” у Барселоні та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги чемпіонів “Барселона” – “Баварія”

“Барселона”

“Барселона” впевнено стартувала в новому сезоні в найпрестижнішому європейському клубному турнірі, розгромивши вдома чеську “Вікторію Пльзень” (5:1). Однак потім програла німецькій “Баварії” (0:2) та італійському “Інтеру” (0:1) і зіграла внічию все з тим же “Інтером” (3:3). Набравши 4 очки, вона розташувалася на 3-й рядок у турнірній таблиці.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів каталонці виступили вкрай невдало, посівши на груповому етапі лише 3-е місце, випередивши лише київське “Динамо” (1:0, 1:0) і пропустивши вперед ту саму “Баварію” (0 :3, 0:3) та лісабонську “Бенфіку” (0:3, 0:0).

Новим лідером “Барселони” став поляк Роберт Левандовскі, який влітку перейшов саме з “Баварії”. На його рахунку вже 9 голів у 9 матчах Ла Ліги, а ще 5 м’ячів він забив у ЛЧ. Також варто виділитися французького форварда Усмана Дембеле та висхідну зірку “синьо-гранатових” Ансу Фаті.

“Баварія”

“Баварія” чудово виступає в новому сезоні в найпрестижнішому європейському клубному турнірі, здобувши 4 перемоги поспіль – над “Інтером” (2:0), “Барселоною” (2:0), двічі “Вікторією Пльзень” (5: 0, 4:2) і зі 100% результатом впевнено лідирує у групі С.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів німецький гранд дійшов до чвертьфіналу, де за сумою двох зустрічей програв іспанському “Вільярреалу” (0:1, 1:1). Раніше він у 1/8 фіналу розтрощив австрійський “Зальцбург” (1:1, 7:1), а на груповій стадії фінішував на першому рядку, випередивши португальську “Бенфіку” (4:0, 5:2), каталонську “Барселону” (3:0, 3:0) та київське “Динамо” (5:0, 2:1).

У літнє трансферне вікно “Баварія” втратила свого лідера і найкращого бомбардира Роберта Левандовського, який перейшов як уже було згадано вище в “Барселону”. Натомість клуб придбав екс-нападника “Ліверпуля” Садіо Мане, який, як і Лерой Сані, забив 5 м’ячів у Бундеслізі. Стільки ж голів на рахунку 19-річного форварда Джамала Мусіали.

Очні матчі

У попередніх 12-ти очних поєдинках каталонці здобув 3 перемоги, зазнавши при цьому 7 поразок. У тому числі й у грі першого кола.

Прогноз на матч “Барселона” – “Баварія”

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають “Барселоні”.

Букмекерські контори оцінюють успіх “синьо-гранатових” з коефіцієнтом 2.45, а на перемогу німецького гранда з коефіцієнтом 2.88.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 4.02.

На наш погляд шанси німецького клубу на успіх все ж таки вищі навіть незважаючи на те, що зустріч пройде на “Камп Ноу”. Аж надто невдало “Барселона” грає в поточному розіграші Ліги чемпіонів. Втім, зачепитися хоча б за нічию вона цілком здатна.

Новини партнерів

Комментарии: