АЕК – “Динамо”: Анонс та прогноз матчу Ліги Європи

У четвер, 27 жовтня, київське “Динамо” у 5-му турі групового етапу Ліги Європи на виїзді побореться з кіпрським АЕКом. Поєдинок пройде на AEK Arena у Лімассолі і розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Фото – офіційний сайт ФК “Динамо” Київ

Де дивитись трансляцію матчу Ліги Європи АЕК – “Динамо”

АЕК

АЕК розпочав свої виступи в єврокубках з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де за пенальті поступився датському “Мідт’юлланду” (1:1, 1:1, по пен. – 3:4) і потрапив до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. раунд ЛЕ, у якому за сумою двох зустрічей здолав сербський “Партизан” (2:1, 2:2). Потім у раунді плей-офф двічі обіграв український “Дніпро-1” (2:1, 3:0), а на груповому етапі програв удома французькому “Ренну” (1:2), переміг київське “Динамо” (1:0). і двічі поступився турецькому “Фенербахче” (0:2, 1:2).

Минулого сезону кіпрська команда на європейську арену не пробилася, оскільки в національній першості посіла лише 5-е місце.

Кращий снайпер АЕКа – македонський форвард Іван Тричковський, на рахунку якого 4 голи у 8 матчах чемпіонату Кіпру. Також варто виділити португальського нападаючого Рафаела Лопешаа та угорського хавбека Адама Гюршка.

“Динамо”

“Динамо” стартувало в єврокубках з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де в овертаймі пройшов турецький “Фенербахче” (0:0, 2:1). У 3-му раунді кияни також у додатковий час перемогли австрійський “Штурм” (1:0, 2:1), а в раунді плей-офф поступилися лісабонській “Бенфіці” (0:2, 0:3) та продовжили свої виступи вже на груповому етапі Ліги Європи, в якому зазнали 4 поразки поспіль – від того ж “Фенербахче” (1:2), АЕКа (0:1) та двічі від “Ренна” (1:2, 0:1).

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів український клуб посів у групі 4-е місце, вибувши з єврокубків. У квартеті Е його випередили мюнхенська “Баварія” (0:5, 1:2), лісабонська “Бенфіка” (0:0, 0:2) та каталонська “Барселона” (0:1 та 0:1).

У складі “Динамо” багато молодих та талановитих українських футболістів. Проте лідерами киян можна вважати вже досвідченого півзахисника Віталія Буяльського та хавбека Віктора Циганкова. Ну а найкращим снайпером команди є форвард Владислав Ванат, на рахунку якого 2 голи.

Прогноз на матч АЕК – “Динамо”

Експерти у цій грі фаворитом вважають “Динамо”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Мірчі Луческу з коефіцієнтом 2.34, а на перемогу кіпрського клубу з коефіцієнтом 3.32.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.40.

На наш погляд шанси АЕКу все ж таки вищі, враховуючи провальний виступ киян у поточному розіграші турніру, а також той факт, що зустріч пройде в Лімассолі.

Новини партнерів

Комментарии: