Бразилія виграє ЧС-2022. У пентакампеонів не лише чудовий склад, а й класний тренер

Футбольні вболівальники перебувають у радісному збудженні: дедалі менше часу залишається до старту ЧС-2022. Багато фанатів мають намір не лише стежити за поєдинками найсильніших збірних світу, а й укладати парі на переможців матчів. Зараз для того, щоб стежити за котируваннями, потрібний лише телефон. Додаток 1xbet завантажити дзеркало на айфон можна на порталі Bookmaker Ratings.

Embed from Getty Images

Головним фаворитом мундіалю вважається збірна Бразилії. Може скластися враження, що тренувати Бразилію могли б і ми: ділом, не заважай і все.

Але це помилка. Тіте поводиться як першокласний інструктор: вчить і контролює, будучи завжди готовим прийти на допомогу.

Щоб Вінісіус обігравав суперників, Тіте створює йому сприятливу обстановку: Колектив дає людині можливість. Ми дозволяємо Вінісіусу отримувати м’яч в ізоляції на лівому фланзі. Це чудова перспектива розкрити інший край поля, адже суперники зустрічатимуть нашого лівого вінгера. Одночасно ми наділяємо Неймара на вістря атаки шансом творити, але тільки для того, щоб він служив команді».

Базовою схемою Бразилії є розстановка 4-2-3-1. Вона гарна з двох причин. По-перше, підходить складу «пентакампеонів». Комфортно почуваються не лише творці: опорник Каземіро вичищає центр поля, але при цьому йому допомагають Фред іл Фабіньо.

По-друге, схема зручна для комбінаційного футболу, оскільки в ній на будь-якій ділянці поля легко організувати трикутники для розіграшу м’яча. У випадку Бразилії це актуально, оскільки гравці схильні до комбінаційного розіграшу.

Цьогорічному поколінню гравців збірної Бразилії пощастило – вони потрапили до рук розумного тренера: він вчить, але не занудить. 

Справа за малим – винагородити її.

Новини партнерів

Комментарии: