“Шахтар” – “РБ Лейпциг”: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

У середу, 2 листопада, донецький “Шахтар” у 6-му турі групового етапу Ліги чемпіонів на нейтральному полі прийме німецький “РБ Лейпциг”. Поєдинок пройде на Stadion Miejski Legii у Варшаві та розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Фото – ratingbet.com 

Де дивитись трансляцію матчу Ліги чемпіонів “Шахтар” – “РБ Лейпциг”

“Шахтар”

“Шахтар” гарантував собі як мінімум вихід до плей-офф Ліги Європи, набравши після 5-ти турів 6 очок. Він розгромив “РБ Лейпциг” (4:1), двічі зіграв унічию з “Селтіком” з однаковим рахунком (1:1), поступився “Реалу” (1:2) і розійшовся з ним світом на нейтральному полі (1:1) . Лише перемога над німецьким підопічним клубом Ігора Йовановича дозволить здобути путівку до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

У попередньому розіграші найголовнішого європейського клубного турніру “гірники” виступили вкрай невдало, фінішувавши у групі на останньому місці. У квартеті D їх випередили не лише мадридський “Реал” (0:5, 1:2) та італійський “Інтер” (0:0, 0:2), але навіть тираспольський “Шериф” (0:2, 1:1) .

Через російське вторгнення в Україну “Шахтар” втратив практично всіх своїх легіонерів. Залишився лише Лассіна Траоре, який відзначився у першому ж єврокубковому матчі, а також новачки команди, хорват Невен Джурасек та бразилець Лукас Тейлор. Найкращим же снайпером команди є Данило Сікан, який забив в УПЛ 4 голи.

“РБ Лейпциг”

“РБ Лейпциг” також забезпечив собі євровесну завдяки успішному виступу на груповому етапі Ліги чемпіонів. Він, спершу поступившись “Шахтарю” (1:4) та “Реалу” (0:2), потім здобув три перемоги поспіль – двічі над “Селтіком” (3:1, 2:0) і сенсаційно узяв гору над “Королівським клубом” “. З 9-ма балами німецька команда займає 2-у сходинку в турнірній таблиці і їй достатньо з “гірниками” зіграти внічию, щоб вийти у плей-офф найголовнішого європейського клубного турніру.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів “бики” розташувалися в групі на 3-му рядку, вибувши з турніру, але продовживши виступи в Лізі Європи. У квартеті А вони випередили лише бельгійський “Брюгге” (1:2, 5:0), пропустивши вперед англійський “Манчестер Сіті” (3:6, 2:1) та французький ПСЖ (2:3, 2:2).

Лідером і найкращим бомбардиром “РБ Лейпциг” є французький форвард Крістофер Нкунку, який забив 8 м’ячів у 11 матчах. Також можна виділити нападника Тімо Вернера, що перейшов з “Челсі”, і іспанського хавбека Дані Ольмо.

Прогноз на матч “Шахтар” – “РБ Лейпциг”

Експерти у цій грі фаворитом вважають “РБ Лейпциг”.

Букмекерські контори оцінюють успіх “биків” з коефіцієнтом 1.74, а на перемогу “гірників” з коефіцієнтом 4.88.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 4.22.

Ми також вважаємо, що шанси німецького клубу порівняно вищі. Представник Бундесліги зараз явно на ходу, до того ж “Шахтаря” позбавлено переваги свого поля. Матч, як відомо, пройде у Польщі.

Новини партнерів

Комментарии: