АЗ – “Дніпро-1”: Анонс та прогноз матчу Ліги конференцій

У четвер, 3 вересня, “Дніпро-1” у 6-му турі групового раунду Ліги конференцій на виїзді воює з нідерландським АЗ. Поєдинок пройде на AFAS Stadion в Алкмаарі та розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги конференцій АЗ – “Дніпро-1”

АЗ

АЗ розпочав свої виступи до Ліги конференцій з 2-го кваліфікаційного раунду, де впевнено пройшов “Тузлу Сіті” з Боснії та Герцеговини (1:0, 4:0). Потім він розтрощив шотландський “Данді Юнайтед” (0:1, 7:0), а в раунді плей-офф виявився сильнішим за португальського “Жил Вісенте” (4:0, 2:1). На груповому етапі клуб з Алкмаару здобув 4 перемоги – над українським “Дніпром-1” (1:0), двічі ліхтенштейнським “Вадуцем” (4:1, 2:1), кіпрським “Аполлоном” (3:2) поступився всім тому ж “Аполлону” (0:1) і, набравши 12 очок, очолює турнірну таблицю.

У попередньому розіграші Ліги конференцій нідерландська команда дійшла до 1/8 фіналу, де за сумою двох зустрічей поступилася норвезькому “Буде/Глімт” (1:2, 2:2). Раніше вона на груповому етапі фінішувала на першому рядку, випередивши датський “Рандерс” (2:2, 1:0), чеський “Яблонець” (1:0, 1:1) та румунський “Клуж” (1:0, 2: 0).

У складі АЗ можна виділити норвезького форварда Єна Одгаарда, який забив у національній першості 6 м’ячів у 9-ти матчах, хавбека Дюні де Віта, на рахунку якого 3 голи, а також нападаючого Мирона ван Бредероде.

“Дніпро-1”

“Дніпро-1” невдало дебютував у єврокубках, двічі програвши у плей-офф раунді Ліги Європи грецькому АЕКу (1:2, 0:3), але отримав право виступати на груповому етапі Ліги конференцій, де у стартовому турі поступився нідерландському АЗ (0:1). Потім переміг “Аполлон” (3:1), “Вадуц” (2:1), зіграв унічию все з тим же “Вадуцем” (2:2) і взяв гору над “Аполлоном” (1:0). Набравши 10 очок, він розташувався на 2-му рядку в квартеті Е.

У поточному сезоні УПЛ український клуб виступає чудово. Він 9 матчах здобув 8 перемог, одну зустріч звівши внічию, і з 25 балами лідирує турнірній таблиці.

Лідером та найкращим бомбардиром “Дніпра-1” є форвард Артем Довбик, який у новому сезоні забив 6 м’ячів у 9-ти зустрічах національної першості, а ще 4 голи у нього на рахунку в Лізі конференцій. Також можна виділити хавбеків Олександра Пихаленока та Олексія Гуцуляка, які відзначилися по 3 рази.

Прогноз на матч АЗ – “Дніпро-1”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають АЗ.

Букмекерські контори оцінюють успіх нідерландського клубу з коефіцієнтом 1.40, а на перемогу підопічних Олександра Кучера з коефіцієнтом 8.50.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.30.

На наш погляд також шанси АЗ вищі. Він вдало виступає цього сезону. До того ж гра пройде в Алкмаарі, а вдома, як відомо, і стіни допомагають.

Новини партнерів

Комментарии: