ЧС-2022: Нідерланди роблять ставку на півзахист

Зовсім небагато часу залишається до початку чемпіонату світу з футболу, який стартує у Катарі 20 листопада. Титул захищає збірна Франції, а заперечує його ще 31 команда. Мундіаль – гаряча жнива для футбольних уболівальників, адже багато фанатів укладають парі на переможців матчів, щоб випробувати удачу та перевірити свої знання. Беттори зазвичай вибирають тих букмекерів, які максимально відкриті до гравців і мають прозору репутацію. Наприклад, відгуки winline написані реальними гравцями.

Збірна Нідерландів не вважається одним із основних претендентів на титул, але голландці ніколи не привозили на світові першості слабкі ростери.

Embed from Getty Images

Давно минули часи Уеслі Снейдера та Рафаеля ван дер Ваарта, але це не означає, що нинішнім Помаранчевим не вистачає якості у півзахисті.

Френкі де Йонг залишається одним із найкращих гравців сучасності, незважаючи на його труднощі у «Барселоні», які, мабуть, мають мало спільного з його здібностями, а більше пов’язані з фінансовим становищем клубу.

Райан Гравенберх – один із найцікавіших молодих півзахисників, і він повільно, але вірно починає знаходити себе в мюнхенській «Баварії».

Дует з «Аталанти», Тен Копмейнерс і Мартен де Рон, включає гравців, які знають, чого очікувати на найвищому рівні після їх подвигів у Серії А.

А ще є багатообіцяючі проспекти Ередівізі, такі як Кеннет Тейлор та Хаві Сімонс: вони теж мріють про поїздку до Катару у листопаді.

Новини партнерів

Комментарии: