ЧС-2022: максимум збірної Англії – чвертьфінал. Історично

Чотири роки тому Англія повторила свій найкращий результат на закордонному чемпіонаті світу, посівши четверте місце – навіть незважаючи на те, що якимось чином зуміла двічі програти Бельгії на тому самому турнірі. Британців завжди зараховують до фаворитів мундіалю, але насправді вони виграли лише одного разу – вдома, понад півстоліття тому. Тим не менш, велика кількість уболівальників вірять у перемогу «Трьох левів» на ЧС-2022 і навіть роблять на це ставки, тим більше, що букмекери пропонують різноманітні бонуси. Багатьох бетторів хвилює питання: де дають 1000 за реєстрацію? Відповідь знайдеться на порталі Bookmaker Ratings.

Давайте будемо чесними, Англія ніколи не проходила далі за чвертьфінал на чемпіонаті світу, який проводився за межами країни.

Embed from Getty Images

Команда Саутгейта наближається до Катару-2022 року у жахливій формі та з грою, здатною замінити снодійне. І поки немає жодних передумов до того, що покращення почнеться з кінця листопада. 

Англійська група на мундіалі, до якої входять Уельс, Іран та США, схожа на квартет ЧС-2010, коли до британців потрапили Словенія, Алжир і ті самі США. 

Тоді футболісти «Трьох левів» посіли друге (!!!) місце у цій групі, і на стадії 1/8  фіналу безславно впали в битві проти Німеччини (1:4).

Друге місце в катарській групі може означати для англійців вихід у першому раунді плей-офф на Нідерланди – збірну, яка тричі добиралася до фіналів мундіалів. 

Ще трохи статистики. В іграх на вибуття іноді (насправді частіше, ніж здається) вдаються до серії пенальті. Так от, Англія виграла лише 22% серій післяматчевих одинадцятиметрових ударів на великих турнірах – ЧС і ЧЄ.

Це найнижчий показник для всіх європейських збірних, які не менше трьох разів брали участь у серіях післяматчевих пенальті. 

Новини партнерів

Комментарии: