Томас Тухель медитує в Індії та готується до нових викликів

Німецький тренер продовжує дивувати.

Про такого одіозного тренера, як Томас Тухель, неможливо довго мовчати. Минуло два місяці з моменту відставки німецького фахівця з посади головного тренера “Челсі”. Англійська команда різко увійшла до штопора і виходити, ймовірно, поки у неї не дуже виходить. А чим займається сьогодні екс-тренер «Челсі»?

Embed from Getty Images

Томас Тухель дуже болісно пережив звільнення. Одне з підтверджень – прощальний пост у твіттері, куди Тухель не заходив два роки.

Після потрясінь Тухель зайнявся переосмисленням та аналізом. І знову довів, що він не лише особливий тренер, а й неординарна людина.

Звичайно, тренеру потрібно було відпочити. Відмінний варіант – на березі океану чи екзотичні острови. Але для Тухеля це надто банально. Томас вирушив до Індії.

Деякі злі мови припустили, що нібито заліковувати гастрит та виразку, що загострилися через перебір алкоголю.

Раніше в англійській пресі писали про те, що Тухель залежить від алкоголю, особливо у ті дні, коли його команда програє. Проте Томас спростував чутки: Я вегетаріанець. Можу дозволити собі джин-тонік, але дуже рідко. Пиво та вино не люблю. Нині алкоголь практично не вживаю».

Що ж робив Тухель в Індії?

Ви дуже здивуєтеся! Томаса залучила аюрведа та лікувальна терапія. Таким нетрадиційним методом тренер вирішив відновити сили, сон та фізичну активність.

Виходить, вже скоро ми побачимо Тухеля, оновленого медитаціями, дієтами та лікувальними масажами з індійськими маслами.

Не тільки відпочинок

Поки Томас Тухель шукав гармонію душі та тіла, агент тренера шукав можливі варіанти продовження тренерської кар’єри для свого клієнта.

Слід зазначити, що німецький фахівець завершує термін робочої візи в Англії сьомого грудня. Все б нічого, але Тухель уже встиг купити будинок на Туманному Альбіоні та перевезти свою родину. Дві маленькі дочки тренера ходять до школи в Англії і навряд чи готові міняти щось у процесі навчального року.

Звичайно, найпростіше рішення – очолити клуб АПЛ. Але ж Томас не піде, наприклад, в «Астон Віллу» чи «Вулверхемптон». Це тренер, який мріє про Лігу чемпіонів.

Куди далі

Найімовірніші варіанти за межами Англії: «Баварія», «Ювентус». А ось англійські журналісти почали розгойдувати тему про призначення Томаса Тухеля на посаду головного тренера збірної Англії. А чому б і ні?

Провали збірної наближають Саутгейта до відставки незважаючи на те, що англійець має контракт до 2024 року. Можливо, після ЧС-2022 збірна таки отримає нового тренера в особі німецького фахівця.

Але це все припущення. Точно тільки те, що Тухель відпочив і готовий повернутися у футбол із новими силами. Чекати на новини залишилося не так уже й довго.

А поки що нам залишається побажати удачі неординарному тренеру, про якого, я думаю, дуже сумують уболівальники «Челсі» та вся футбольна Англія.

Новини партнерів

Комментарии: