“Аталанта” – “Інтер”: Анонс та прогноз матчу Серії А

У неділю, 13 листопада, відбудеться матч 15-го туру чемпіонату Італії між “Аталантою” та “Інтером”. Поєдинок пройде на стадіоні Gewiss Stadium у Бергамо та розпочнеться о 13:30 за київським часом.

Фото – footballhd.ru

Де дивитись трансляцію матчу АПЛ “Аталанта” – “Інтер”

“Аталанта”

Аталанта в поточному сезоні Серії А виступає зі змінним успіхом. У 14-ти зіграних поєдинках вона здобула 8 перемог, зазнала 3 поразок і, набравши 27 очок, ділить з “Інтером” 5-6 місця в турнірній таблиці.

Попередня першість “бергамаски” по суті провалили, фінішувавши лише на 8-му рядку. У 38 матчах вони виграли 16 разів і поступилися в 11 зустрічах.

Кращим бомбардиром команди Джанп’єро Гасперіні є нігерієць Адемола Лукман, на рахунку якого 6 голів. Нідерландський хавбек Тен Копмейнерс забив 4 голи, а ось український легіонер Руслан Малиновський, який в основному виходить на заміну, відзначився лише один раз.

“Інтер”

“Інтер” також дуже нестабільний цього сезону Серії А. Щоправда, він здобув на одну перемогу більше, ніж “Аталанта”, але зазнав вже 5 поразок і, як було згадано вище, з 27-ма балами ділить 5-6 місця у турнірній таблиці.

Минулого сезону “нерадзуррі” фінішували в Серії на 2-му рядку, відставши від чемпіона “Мілана” всього на два бали. У 38 матчах вони виграли 25 разів і програли у 4-х зустрічах.

Лідерами “Інтера” є форварди Лаутаро Мартінес та Ромелу Лукаку. Щоправда, бельгієць все ніяк не може відновитись після травми та його участь у майбутньому матчі під великим питанням. Нагадаємо, що влітку до цього італійського клубу перейшов колишній хавбек донецького “Шахтаря” Генріх Мхітарян, який останнім часом міцно посів місце у стартовому складі.

Очні матчі

У попередніх 50-ти зустрічах “Аталанта” виявилася сильнішою лише 9 разів, зазнавши при цьому 25 поразок. Минулого сезону суперники двічі розійшлися миром.

Прогноз на матч “Аталанта” – “Інтер”

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають “нерадзуррі”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Сімоне Індзагі з коефіцієнтом 2.26, а на перемогу одноклубників Руслана Малиновського з коефіцієнтом 3.06.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.68.

На наш погляд, шанси суперників приблизно рівні і передбачити переможця дуже складно. На боці “Аталанти” хіба рідне поле, але “Інтер” вкрай незручний суперник для “бергамасків”.

Новини партнерів

Комментарии: