Згуртованість колективу – головна риса збірної Аргентини. Вона приїхала до Катару, щоб виграти чемпіонат світу

Національні збірні потихеньку з’їжджаються до Катару – до початку чемпіонату світу з футболу залишаються лічені дні. Аргентина вважається одним із головних претендентів на перемогу в турнірі. У «Альбіселесті» багато фанатів по всьому світу, і приблизно така сама кількість людей мають намір робити ставки на матчі Мессі та компанії. Бетторам, власне, залишається лише обрати БК. Нагадаємо, що на порталі Bookmaker Ratings представлені найкращі букмекерські контори світу.

Головний тренер аргентинців Ліонель Скалоні зумів перезавантажити збірну і повернути їй віру в себе. Він відмовився від деяких гравців, які більше не могли допомогти команді, та зробив ставку на згуртований колектив. Крім того, до складу збірної не викликаються токсичні виконавці, такі як Мауро Ікарді, здатні зіпсувати атмосферу.

Embed from Getty Images

Аргентина почне мундіаль на стрику з 35 матчів без поразок, за два кроки від світового рекорду за цим показником. Рекорд встановила Італія Роберто Манчіні, яка в період з 2018 по 2021 рік не програвала протягом 37 поєдинків.

Аргентина здобула перемогу в Кубку Америки 2021 року, це її перший титул, за страшно подумати, 28 років! Перемога над історичним суперником, Бразилією, у фіналі на стадіоні «Маракана», зробила тріумф «Альбіселесте» ще солодшим. 

У червні Аргентина виграла «Фіналіссиму», розгромивши Італію з рахунком 3:0. Підопічні Ліонеля Скалоні при цьому повністю домінували у зустрічі з чемпіонами Європи. 

У команді є суміш досвіду та молодості і, звичайно ж, Ліонель Мессі. 

Аргентина приїхала до Катару з метою взяти золото чемпіонату світу, це мрія всієї країни.

Зрештою, буде красиво, якщо Ель Лео виграє останній мундіаль у своїй великій кар’єрі. 

Новини партнерів

Комментарии: