Екс-легіонер “Динамо”: “23 лютого Суркіс казав нам, що нічого не буде”

Колишній вінгер “Динамо” Карлос Де Пена каже, що президент киян запевняв їх, що все буде добре, вовідомляє сайт Sportanalytic.com.

Фото – офіційний сайт ФК “Динамо”

“У середу, 23 лютого, президент клубу (прим. – Ігор Суркіс) пообіцяв команді, особливо легіонерам, що ситуація у столиці під контролем. Що нічого не буде, що він навіть говорив із президентом України. А ми можемо бути спокійними, бо нічого не станеться. Але, правду кажучи, я не вірив.

Пам’ятаю, як прокинувся о 4-й ранку від звуків двох літаків над моїм будинком. Потім пролунав звук вибуху. Не знаю, чи це було близько від мене, чи далеко, але я відчув його. Я одразу зустрівся зі своїми одноклубниками з Бразилії, адже ми жили в одному районі, і навіть із деякими гравцями “Шахтаря”, і ми поїхали до одного з готелів міста.

Ми провели три ночі в підземній квартирі, своєрідному бункері, з невпевненістю, зі страхом, не знаючи, що трапиться, і намагаючись передати душевний спокій нашим родинам, коли в нас самих його не було. Але, на щастя, сьогодні я можу розповісти це спокійно”, – сказав Де Пена.

Новини партнерів

Комментарии: