Леонід БУРЯК: “Мені шкода Роналду”

Український тренер Леонід Буряк вважає, що Кріштіану Роналду може стати розчаруванням на ЧС в Катарі, повідомляє “Футбол газета”.

Фото – sportarena.com

“Про гравців я не хотів би і не можу говорити: це все фізіологія, кожен може мати свої проблеми. Португалія та Роналду? Коли футболісту потрібно закінчувати і його випускають на три хвилини, але в нього ім’я є, це Роналду… Якщо ви не хочете випускати його за три хвилини, роздягати його, то це вже просто…

Так, таке буває у футболіста після травми: його випускають на кілька хвилин, щоб він відійшов, щоб він відчув, але якщо це роблять спеціально, підштовхують на мікроскандал або з якимись проблемами за контрактом, що людина не хоче виходити, а в контракті є пункт, що його буде оштрафовано. З того, що пише Роналду — це конфлікт з тренером, але клуб не правий, що він усе це сміття виніс у пресу.

Роналду – це не хлопчик. Це солідний футболіст, який у своєму житті багато виграв, багато забив, таких у світі 1-2 існує. Я займаю позицію Роналду, мені його просто шкода. За три хвилини його просто роздягають, щоб занурити у це”, – сказав Буряк.

Новини партнерів

Комментарии: