Мессі детально проаналізував матч із Саудівською Аравією та назвав причини поразки

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі детально проаналізував поразку від Саудівської Аравії (1:2) у першому для команди матчі чемпіонату світу в Катарі.

Embed from Getty Images

«Це дуже тяжкий удар для всіх – і для вболівальників, і для нас. Ми не очікували на такий старт турніру. Були впевнені, що можемо перемогти, і хотіли почати з трьох очок, які дадуть душевний спокій. Але такі речі трапляються не так.

Добре знали, як грає суперник, проте поспішали, тому не відчували себе у грі комфортно. Так, дуже швидко забили, а потім у нас були ще моменти зі скасованими голами. І ось у цей момент ми вирішили, що ми матимемо ще багато подібних ситуацій. У цьому ми серйозно помилилися.

Надалі ми прискорювалися, але грали одноманітно, не завжди змінювали фланг, коли це було потрібно. Бачили, що вони грають із високою лінією оборони, тому намагалися працювати з м’ячем швидше. Але ми не рухали його досить ефективно і дуже багато разів потрапили в офсайд, у чому теж заслуга Саудівської Аравії – тут вони розібралися дуже добре. А потім сталися два голи у наші ворота, після яких ми почали грати відчайдушно, що спричинило більше помилок.

Ми знали, що Саудівська Аравія гарна у володінні м’ячем. Їм подобається володіння, рахунок нього вони й просувалися вперед. При цьому вони компактні, і саме тому було кілька ситуацій із нашими голами з офсайдів. Ми потрапили до пастки, але це не те, що нас здивувало.

Настав час довести нашу єдність – зараз це важливіше, ніж будь-коли. Повернімося до наших основ гри та спробуємо перемогти Мексику», – наводить слова Мессі видання Ole.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: