ЧС-2022. 24 листопада. У боротьбу вступають Бразилія та Португалія. Де можна переглянути трансляцію матчів

У четвер, 24 листопада, на 22-му чемпіонаті світу також відбудуться 4 матчі, а відкриватимуть сьогоднішній ігровий день збірні Швейцарії та Камеруну.

Фото – “СЕ”

Швейцарці у своїй відбірковій групі посіли перше місце, випередивши чемпіонів Європи-2020, італійців. У 8 матчах вони здобули 5 перемог і тричі зіграли внічию. У свою чергу “Неприборкані леви” у кваліфікації фінішували на першому рядку, вигравши у 5-ти з 6 зустрічей, а у плей-офф пройшли Алжир за рахунок більшої кількості голів, забитих у гостях (0:1, 2:1).

У вересні підопічні Мурата Якіна провели дві гри в рамках ліги націй, здолавши з однаковим рахунком (2:1) Іспанію та Чехію, а у недавньому товариському поєдинку програли Гані (0:2). Камерунці ж у рамках підготовки до “Мундіалю” поступилися Кореї (0:1), зіграли внічию з Ямайкою (1:1) та Панамою (1:1).

Раніше ці збірні між собою не зустрічалися.

Прогноз букмекерів на матч Швейцарія – Камерун:

Перемога Швейцарії – 1,7

Нічча – 3,5

Перемога Камеруну – 5,6

Орієнтовні склади

Швейцарія: Ян Зоммер – Мануель Аканджі, Фабіан Шер, Ніко Ельведі, Рікардо Родрігес – Сільван Відмер, Граніт Джака, Ремо Фройлер, Денис Закарія – Брель Емболо, Джердан Шакірі.
Камерун: Андре Онана – Нуху Толо, Ніколя Н’Кулу, Жан-Шарль Кастеллетто, Коллінс Фай – Карл Токо Екамбі, Олів’є Нтчам, Мартін Хонгла, Андре Замбо Ангуїса, Брайан Мбеумо – Ерік Шупо-Мотінг. >

Далі на поле вийдуть збірні Уругваю та Кореї.

Латиноамериканці у відбірному турнірі посіли 3-е місце, у 18-ти матчах здобувши 8 перемог при чотирьох нічиїх та шести поразках. У свою чергу корейці в азіатській кваліфікації фінішували другими, вигравши в 7-ми з 10-ти зустрічей за двох нічиїх та однієї поразки.

У рамках підготовки “Мундіалю” уругвайці провели два спаринги – поступилися Ірану (0:1) і взяли гору над Канадою (2:0). Ну а підопічні Паулу Бенту розійшлися миром із Коста-Рікою (2:1), обіграли Камерун (1:0) та Ісландії (1:0).

Збірна Уругваю має перевагу в очних матчах проти Південної Кореї – 7 перемог, нічия, 3 поразки.

Прогноз букмекерів на матч Уругвай – Корея:

Перемога Уругваю – 1,77

Нічча – 3,45

Перемога Кореї – 5,2

Орієнтовні склади

Уругвай: Серхіо Рошет – Хосе Марія Хіменес, Матіас Олівейра, Дієго Годін, Гільєрмо Варела – Родріго Бентанкур, Матіас Весіно, Федеріко Вальверде – Луїс Суарес, Дарвін Нуньєс, Факундо Пеллістрі.

Південна Корея: Кім Син Гю – Кім Джін Су, Кім Ен Гвон, Кім Мін Чже, Кім Тхе Хван – Хван Ін Бом, Чон У-Єн, Чон Ву Ен, Лі Дже Сон, Пайк Сін Хо – Сон Хін Мін.

У хронологічно третьому поєдинку зустрінуться збірні Португалії та Гани.

Португальці у своїй відбірковій групі посіла 2-е місце, у 8-ми матчах здобувши 5 перемог при двох нічиїх та одній поразці, а у плей-офф обіграли Туреччину (3:1) та Півн. Македонія (2:0). У свою чергу “Чорні зірки” у кваліфікації фінішували першими, а у плей-офф пройшли Нігерію за рахунок голу, забитого на виїзді (0:0, 1:1).

У вересні підопічні Фернанду Сантуша провели два матчі в рамках Ліги націй – розгромили Чехію (4:0) і поступилися Іспанії (0:1), а в недавній товариській грі впевнено розправилися з Нігерією (4:0). Африканська команда в рамках підготовки до “Мундіалю” програли Бразилії (0:3), перемогли Нікарагуа (1:0) та Швейцарію (2:0).

У єдиному очному матчі на ЧС-2014 португальці перемогли майбутнього суперника (2:1).

Прогноз букмекерів на матч Португалія – ​​Гана:

Перемога Португалії – 1,42

Нічча – 4,4

Перемога Гани – 8,5

Орієнтовні склади

Португалія: Руй Патрісіу – Нуну Мендеш, Рафаел Геррейру, Рубен Діаш, Жоау Канселу – Вілльям Карвалью, Бернарду Сілва, Данилу Перейра – Бруну Фернандеш, Кріштіану Роналду, Жоау Фелікс.

Гана: Лоуренс Аті-Зігі – Абдул Рахман Баба, Даніель Амарті, Олександр Джику, Джозеф Айду – Андре Айю, Мохаммед Кудус, Джордан Айю, Даніель-Кофі Кієре, Томас Парті – Іньякі Вільямс.

Закривати ж програму середовища будуть збірні Бразилії та Сербії.

Пентакампеоне у відбірному турнірі впевнено посіли 1-е місце, у 17-ти матчах здобувши 14 перемог і тричі зігравши внічию. У свою чергу серби у кваліфікації фінішували на 1-му рядку, випередивши португальців і вигравши у 6 з 8 поєдинків.

У рамках підготовки до “Мундіалю” латиноамериканці провели дві контрольні зустрічі, розгромивши Гану (3:0) та Туніс (5:1). Підопічні Драгана Стойковича в Лізі націй перемогли Швецію (4:1), Норвегія (2:0), а в недавньому спарингу розтрощили Бахрейн (5:1).

На минулому чемпіонаті світу збірні Сербії та Бразилії також виступали в одній групі. Бразильці тоді перемогли з рахунком 2:0. Ще один раз команди перетиналися у товариській грі у 2014 році. І тут Пентакампеоне були сильнішими – 1:0.

Прогноз букмекерів на матч Бразилія – Сербія:

Перемога Бразилії – 1,4

Нічча – 4,7

Перемога Сербії – 8,0

Орієнтовні склади

Бразилія: Аліссон Бекер – Данило, Маркіньос, Тіаго Сілва, Алекс Теллес – Каземіро, Фабіньо – Рафінья Діас, Неймар, Вінісіус Жуніор – Рішарлісон.
Сербія: Ваня Мілінкович-Савіч – Мілош Велькович, Стефан Митрович, Страхінья Павлович – Андрія Живкович, Саша Лукич, Іван Іліч, Душан Тадич, Філіп Костич – Александар Митрович, Душан Влахович.

Що де можна подивитися?

24.11.2022. Швейцарія – Камерун. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 12:00.
24.11.2022. Уругвай – Корея. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 15:00.
24.11.2022. Португалія – Гана. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 18:00.
24.11.2022. Бразилія – Сербія. OTT-платформа Megogo. 21:00.

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті

Новини партнерів

Комментарии: