Globo поділилося інсайдом про склад збірної Бразилії на матч із Сербією зі схемою 4-2-4

Журналістам авторитетного бразильського видання Globo став відомий стартовий склад, на який з максимальною ймовірністю зробить ставку головний тренер збірної Бразилії Тіте у матчі чемпіонату світу з сербами 24 листопада.

Embed from Getty Images

За даними видання, в атакуючій фазі схемою команди на старті мундіалю буде 4-2-4. Якщо не трапиться травм або інших сюрпризів у решту годин до матчу, з Сербією на поле вийде наступний склад: Алісон – Данило, Тьяго Сілва, Маркіньос, Алекс Сандро – Каземіро, Лукас Пакета – Рафінья, Рішарлісон, Неймар, Вінісіус Жуніор.

За даними джерела, Неймару в цій формації буде відведено творчу роль – він отримає можливість частіше відтягуватися в другу лінію атаки і знаходити варіанти як плеймейкер, а у фазі без м’яча у нього буде менше оборонних обов’язків.

Особливо акцентовано увагу на тому, що на лаві запасних залишиться Фред. У серії з 15 матчів, яку збірна Бразилії видала з вересня 2021 року (11 у американському відборі та чотири товариські), він у більшості випадків був у стартовому складі (дев’ять разів).

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: