Наставник збірної Сербії: “Не впізнав команду. Гравці запевняли, що здорові, але ні!”

Головний тренер збірної Сербії Драган Стойкович підбив підсумки матчу з Бразилією (0:2) на старті групового етапу чемпіонату світу в Катарі.

Embed from Getty Images

«Ми маємо побачити іншу Сербію. На те, що трапилося сьогодні ввечері, вплинув фізичний чинник. Я не міг дізнатися про свою команду. Ми повністю провалилися у фізичному плані!

Нам потрібно добре подумати і зважити це перед наступними матчами. Грати мають здорові футболісти! Я розмовляв із хлопцями перед матчем, і вони запевняли, що з травмами немає проблем, все гаразд. Однак насправді, мабуть, немає. Нам доведеться шукати інші рішення, якщо ситуація не покращає, і подумати, що піде на користь команді. До Катару приїхали з купою проблем, у нас повно травм. І у нас немає лікарів-чарівників, які вирішують проблеми із травмами за два дні.

Безумовно, Бразилія – світовий король у футболі. Програти такому супернику не соромно. Однак ми показали у першому таймі, що вміємо грати у футбол. І мені шкода, що не маю готових на сто відсотків Душана Влаховича, Олександра Митровича та Філіпа Костича. Просто вони не готові – і все», – наводить слова Стойковича із прес-конференції Sportklub.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: