Олег РАТІЙ: “Напевно, хлопці психологічно надламалися в останніх матчах”

Виконувач обов’язків головного тренера “Металіста” Олег Ратій прокоментував поразку своєї команди у матчі перенесеного 8-го туру УПЛ проти київського “Динамо” – 0:3.

Фото – офіційний сайт ФК “Металіст”

– Гра була дуже напруженою. У першому таймі ми зіграли в обороні більш-менш нормально, але невдало діяли за стандартних положень, внаслідок чого пропустили перші два голи. Ну а потім клас “Динамо” дався взнаки: за рахунку 2:0 суперник створив кілька гольових моментів ще до перерви. У другому таймі кияни контролювали гру, але після перерви ми трохи огризалися та мали кілька моментів, щоб забити.

– Чи відомі вже плани команди на міжсезоння та наступний сезон? Як ви готуватиметеся?
– Це ви дуже скоро хочете знати. Напевно, жодна команда не знає. Хіба що, можливо, “Динамо” та “Шахтар” будують плани… Поки ми повертаємось до Ужгорода, деякі хлопці роз’їдуться додому, але зустрічатимемося з керівництвом і вирішуватимемо, як працювати далі.

– На вашу думку, як тренера, яка позиція більше потребує посилення взимку? І чому в матчі з “Динамо” не грав Підліпенець?

– Мабуть, кожен тренер хоче посилення в кожну лінію і на кожну позицію – ми не виняток. Ви бачили, що у нас на деякі матчі не вистачає гравців, і ми маємо ставити футболістів не на свої позиції. Підліпенець на ігровій розминці отримав пошкодження. Хотіли його поставити до складу, але зранку лікар сказав, що не може. Робили все, щоб він вийшов і був на лавці, хотіли випустити його на другий тайм, але він не зміг вийти на поле.

– Вже протягом п’яти ігор ви не забиваєте на цьому стадіоні. З чим пов’язана така серія і як збираєтеся її вирішувати?

– Напевно, ви маєте рацію. У нас тут була непогана гра із “Зорею”, ми забивали голи і мали не програти ту гру. Але так сталося, як сталося. Напевно, хлопці психологічно надламалися в останніх матчах. У нас були моменти у кожній грі, але ми не використовували їх. Працюватимемо, взимку є трансферне вікно.

Джерело – “Терикон”

Новини партнерів

Комментарии: