«Найскладніша робота у футболі». Грем Поттер звернувся до вболівальників «Челсі»

Головний тренер «Челсі» Грем Поттер звернувся до фанів «синіх». «Челсі» провалює сезон і Поттер спробував порозумітися за невдачі.

Embed from Getty Images

«Я чудово усвідомлюю, що ми не досягаємо тих результатів, на які розраховують наші вболівальники. Я можу зрозуміти ваш гнів, ваше розчарування.

Я дуже поважаю Томаса Тухеля. Розумію, як ви ставитеся до нього. Він зробив великий внесок в історію «Челсі», вигравши Лігу чемпіонів. Я також поважаю попереднє керівництво «Челсі» та їх досягнення.

Але зараз усе змінилося. Клуб переживає новий етап своєї історії. Можливо, бути головним тренером “Челсі” зараз – це найскладніша робота у футболі. Зміни не бувають простими, це завжди виклик.

До того ж, я не думав, що відразу 10 наших гравців потраплять до списку травмованих, ми не були готові до цього, але це та ситуація, в якій ми опинилися. Я хочу чесно говорити з вами, уболівальниками, ділитися очікуваннями та працювати. Я приймаю вашу критику і я готовий до неї, якщо ми не показуємо хороших результатів», – наводить слова Поттера The Daily Telegraph.

Новини партнерів

Комментарии: