“Мілан” – “Інтер”: Анонс та прогноз матчу за Суперкубок Італії

У середу, 18 січня відбудеться поєдинок за Суперкубок Італії між “Міланом” та “Інтером”. Поєдинок пройде на King Fahd International Stadium в Ер-Ріяді і розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитися трансляцію матчу за Суперкубок Італії “Мілан” – “Інтер”

“Мілан”

“Мілан” успішно виступає в новому сезоні Серії А. У 18 турах він здобув 11 перемог, зазнав двох поразок поспіль і, набравши 38 очок, посідає 2-е місце у турнірній таблиці.

Минулого сезону колишній клуб Андрія Шевченка став чемпіоном Італії. У 38 матчах він виграв 26 разів, поступившись при цьому у 4 зустрічах.

Лідером і найкращим бомбардиром “росонері” є португальський форвард Рафаель Леао, який забив 8 м’ячів у 17-ти матчах. Також можна виділити віце-чемпіон світу-2022 Олів’є Жиру, який 5 разів вразив ворота суперника та іспанського хавбека Ібрахіма Діаса, на рахунку якого 4 голи.

“Інтер”

“Інтер” нестабільно виглядає у поточному сезоні Серії А. Проте загалом його виступи можна вважати непоганими. У 18 турах він здобув 12 перемог, зазнав 5 поразок і з 37 балами ділить 3-4 рядки.

Минулого сезону “нерадзуррі” фінішували в чемпіонаті Італії на другому місці, пропустивши вперед лише “Мілан”. У 38 матчах вони виграли 25 разів і поступилися лише у 4 зустрічах, лише на два очки відставши від чемпіона.

Лідерами “Інтера” є форварди Лаутаро Мартінес та Ромелу Лукаку. Щоправда, бельгієць зазнав чергової травми і в майбутньому матчі не зіграє. Нагадаємо, що влітку до цього італійського клубу перейшов колишній хавбек донецького “Шахтаря” Генріх Мхітарян, який, щоправда, рідко відрізняється результативними діями. А ось ще один нападник Едін Джеко встиг уже забити 8 м’ячів.

Очні матчі

У попередніх 73 зустрічах колишні одноклубники Андрія Шевченка здобули 25 перемог і зазнали 28 поразок. У поєдинку 1-го кола Серії А “росонері” взяли гору над важливим суперником (3:2). Причому по ходу гри вони поступалися 0:1, а Леао оформив дубль і віддав гольовий пас.

Прогноз на матч “Мілан” – “Інтер”

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають “нерадзуррі”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Сімоне Індзагі з коефіцієнтом 2.54, а на перемогу “Мілана” з коефіцієнтом 3.00.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 3.56.

На наш погляд, шанси команд приблизно рівні і важко передбачити результат протистояння. Останній очний поєдинок, як уже згадувалося вище, завершився перемогою “россонері”. Тому можна сказати, що психологічна перевага на їхньому боці.

Новини партнерів

Комментарии: