Телевізор для футбольного фаната: дорога vs дешева модель

Нещодавно відгриміли пристрасті Чемпіонату Світу з футболу 2022 у Катарі. Весь світ із завмиранням серця чекав на розв’язку. Хто змінить французів на п’єдесталі переможця? Чемпіонат 2022, втім, як і всі попередні турніри такого рівня, зробив багато сюрпризів. Добре виявили себе команди Сенегалу, США, Польщі, Австралії, Марокко. Традиційно показали добрі результати Хорватія, Франція, Аргентина. Розчарували збірні Німеччини та Іспанії. Запам’яталася вболівальникам та чарівна фанатка Хорватії Іванна Кнолль. Звичайно ж, за таким видовищем світового масштабу слід спостерігати на екрані сучасного телевізора з величезною діагоналлю.

Чому любителі футболу обирають хороші телевізори

Телевізори найвищого цінового сегмента зазвичай мають розширений функціонал. Вони відрізняються гарною роздільною здатністю екрану, наприклад 4K або 8K. Підтримують технології візуальної оптимізації зображення, такі як HDR або OLED. Їхньою перевагою є потужне стерео звучання. Саме такий телевізор варто купити, щоб з головою поринути у всі футбольні пристрасті і відчути себе прямо посеред трибуни поряд з іншими вболівальниками.

Дорогі моделі, представлені у продажу, виділяються більш досконалими системами контролю та інтерфейсами. Наприклад, є голосове керування та інтеграція з різними смарт-пристроями. Вони потішать покупця просунутими і широкими можливостями потокового мовлення. Вам гарантовано доступ до багатьох сервісів стрімінгу. А функція запису дозволяє зберігати спірні моменти, щоб потім розглянути їх у всіх деталях – чи була рука чи ні?

Якість та функціонал телевізорів бюджетного класу

Недорогі моделі мають обмежений функціонал, низьку якість зображення та звуку. Роздільна здатність екрана рідко перевищує 1080p. Не підтримується технологія HDR для покращення передачі зображення. Вбудовані динаміки видають тихий звук навіть максимум. Відсутня Smart-TV та доступ до мережі через Wi-Fi.

HM9RMPP3_F85SQV5KaD0S34VAfcD66_COfZPbs_MzSZXNRj_9ZouXRJxca-1SOqdMEnTt50qsfMreosMTikUvEkMwT7mPmh_pdxiuxZhj-I0obnuQL-KEcz0laKyyPS_tX5OkUsLpAFMYWIM3pQi5HpukhXB-1Vw-226qO_dmWC7chQNW_9UUn7oMjxaNA

Звичайно, справжній уболівальник отримає насолоду від перегляду гри і на невеликому екрані бюджетного телевізора. Чи стане він відмінним вибором для тих покупців, які шукають доступні за ціною рішення. А різноманітні сучасні технології та функції їм не потрібні.

Висновки: що ж купити футбольному фанату

Якщо бажаєте отримати кращу якість зображення та звуку, більш просунуті функції та технології, необхідно розглядати дорогі варіанти. Викид адреналіну та помітні емоції під час перегляду фіналу із серією післяматчевих пенальті – вам забезпечені.

Але важливо розуміти, що ціна не завжди є 100-відсотковим індикатором якості. Спочатку рекомендують обміркувати власні потреби та бажання, щоб правильно вибрати ТБ без переплати за непотрібний функціонал. На щастя, у популярних мережевих магазинах побутової техніки та електроніки представлений широкий асортимент:

  1. Samsung
  2. LG
  3. Realme
  4. Xiaomi
  5. Gazer з революційною технологією MetaSmart TV.

Телевізор з діагоналлю від 55 дюймів ідеально впишеться в інтер’єр вітальні у звичайній міській квартирі. Якщо вибираєте ТБ для приватного будинку з власним кінотеатром на 10 і більше місць, краще купувати телевізори з діагоналлю 70+ та широкими кутами огляду. Для футболу це найкращий варіант.

Новини партнерів

Комментарии: