Ліга чемпіонів 2022/2023 – коли стартує плей-офф та шанси команд

Мессі в гонитві за «Золотим м’ячем», Гвардіола – за трофеєм.

Більшість футбольних уболівальників з нетерпінням очікують на старт плей-офф Ліги чемпіонів. Чекати лишилося зовсім недовго. Перші матчі відбудуться вже 14 лютого. Хто боротиметься за вихід до 1/4 фіналу турніру?

14 лютого

  • ПСЖ – «Баварія»
  • «Мілан» – «Тоттенхем»< /strong>

15 лютого

  • «Брюгге» – «Бенфіка»
  • «Борусія» – «Челсі»

21 лютого

  • «Ліверпуль» – «Реал»
  • «Айнтрахт» – «Наполі»

22 лютого

  • «РБ Лейпциг» – «Манчестер Сіті»
  • «Інтер» – «Порту»< /em>

У березні пройдуть матчі-відповіді.

Очікування від 1/8 фіналу

Футбольні аналітики вже все проаналізували та припустили, хто ж вийде до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів і у кого більше шансів виграти турнір. А експерти ігрової платформи Pin Up провели детальне дослідження всіх доступних ринків з головною метою знайти найпростіші ставки на футбол, щоб виграти парі.

І так, прогнози такі.

ПСЖ – «Баварія»

Обидві команди можна назвати фаворитами турніру. Але до 1/4 фіналу вийде лише одна. Останній матч баварці та парижани провели до 1/4 Ліги чемпіонів 2020/2021. Французи здобули перемогу. Важко сказати, хто вийде переможцем, але багато експертів віддають перевагу «Баварії» і обіцяють нам захоплюючий атакуючий футбол з обох боків.

«Мілан» – «Тоттенхем»

«Мілану» пощастило зустрітися саме зі «шпорами», а не з «Реалом» чи «Манчестер Сіті». Італійці мають більше шансів прорватися до 1/4 фіналу, якщо «Тоттенхем» не посилить свою лінію оборони.

«Брюгге» – «Бенфіка»

У цій парі перемогу віддають португальському клубу. “Бенфіка” зараз на піку можливостей. До 1/8 фіналу команда Роджера Шмідта влетіла з першого місця групового етапу, залишивши позаду ПСЖ. Це багато про що говорить. У чемпіонаті Португалії «орли» впевнено посідають перше місце. “Брюгге”, звичайно, створив сенсацію в груповому етапі, але цього недостатньо для виходу в 1/4.

«Борусія» – «Челсі»

Обидві команди ніколи не перетиналися. Думаю, матч буде дуже цікавим. Поки що думки експертів розділилися і явного фаворита в парі ніхто не бачить.

«Ліверпуль» – «Реал»

«Ліверпуль» пам’ятає свою поразку від «Реала» (1:0) у фіналі ЛЧ 2021/2022. Швидше за все, «червоні», розуміючи, що в АПЛ чемпіонство їм не світить, рватимуть і метатимуть, щоб пройти «Реал».

«Айнтрахт» – «Наполі»

З великою ймовірністю можна припустити вихід у 1/4 саме «Наполі». Не виключено, що “Айнтрахт” зіпсує нерви італійському клубу, але з таким слабким пресингом не пройде далі. Якщо Хвіча та Лозано будуть у формі, команду Спаллетті не зупинити.

«РБ Лейпциг» – «Манчестер Сіті»

Англійський клуб має всі шанси пройти “РБ Лейпциг”. Не слід забувати, що «Манчестер Сіті» з 2017 року легко долає 1/8 Ліги чемпіонів. Наразі «городяни» з Холандом готові розірвати будь-яку оборону. Якщо Гвардіола не вигадуватиме щось надприродне, «Манчестер Сіті» буде в 1/4.

«Інтер» – «Порту»

Незважаючи на те, що італійський клуб вибив «Барселону» з турніру, експерти віддають голоси за вихід у 1/4 саме «Порту», який зможе навіть у разі пропущених м’ячів переламати хід гри та вийти переможцем.

Шанси на трофей

Більшість аналітиків вважають, що «Манчестер Сіті» цього року готовий взяти трофей Ліги чемпіонів. Команда Пепа Гвардіоли досить сильна та небезпечна. А з норвезьким бомбардиром (Холандом) – вдічі. Та й Сіті, погодьтеся, давно заслужили здобути «вухатий трофей».

Другий кандидат на перемогу у Лізі чемпіонів 2022/2023 – ПСЖ. Трійка лідерів Мессі – Мбаппе – Неймар під керівництвом Галтьє здатна створити сенсацію. Ну, а для Мессі це буде ще один плюс. «Золотий м’яч-2023» ніхто не скасовував.

«Баварія» – третій фаворит Ліги чемпіонів. Німецький клуб порадував своїх уболівальників – Садіо Мане встигне відновитися вже до першого матчу з ПСЖ (раніше йшлося про березень). Звичайно, це все лише припущення та прогнози. А все вирішитись лише на футбольних полях Ліги чемпіонів.

Новини партнерів

Комментарии: