Гвардіола: «Не згоден, коли люди називають мене лисим шарлатаном»

Головний тренер “Манчестер Сіті” Хосеп Гвардіола поміркував про складність боротьби за топ-місця в англійській Прем’єр-Лізі. Гвардіола зізнався, що йому не дуже подобається, коли його називають «лисим шарлатаном».

Embed from Getty Images

«Ви знаєте, АПЛ – складна ліга, це правда, навряд чи хтось із цим сперечатиметься. Зараз ми задовольняємось тим, що йдемо у топ-4.

Люди дивляться на “Манчестер Сіті” і називають мене “лисим шарлатаном”. Не згоден із цим. Зрозумійте, що грати в АПЛ дуже важко, тому я пишаюся тим, що протягом останніх років ми стабільно фінішували до топ-4 та потрапляли до Ліги чемпіонів.

Напевно, коли я помру, люди будуть говорити про те, наскільки я був хорошим тренером. Зараз, коли нас переслідують невдачі, всі довкола кажуть «Pep out». Усі чекають, що «Манчестер Сіті» завжди перемагатиме і що інакше просто неможливо.

Я приймаю цю ситуацію. У мене немає проблем із таким ставленням, це частина моєї роботи. Я нікуди не збираюся йти. Я хочу працювати в «Манчестер Сіті», для цього мені потрібно постійно вигравати, я приймаю цей виклик», – наводить слова Гвардіоли The Telegraph.

Новини партнерів

Комментарии: