“Лаціо” – “Мілан”: Анонс та прогноз матчу Серії А

У вівторок, 24 січня відбудеться центральний матч 19-го туру Серії А між “Лаціо” та “Міланом”. Поєдинок пройде на Stadio Olimpico у Римі та розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитися трансляцію матчу за Серрі А “Лаціо” – “Мілан”

“Лаціо”

“Лаціо” у поточному чемпіонаті Італії грає нестабільно. У 18-ти турах він здобув 10 перемог, зазнав чотирьох поразок і, набравши 34 очки, посідає 6-е місце у турнірній таблиці.

Минулого сезону столична команда фінішувала на 6-му рядку. У 38 матчах вона виграла 21 раз, поступившись при цьому в 12 зустрічах.

Лідером римського клубу є форвард Чиро Іммобілі, який забив 7 м’ячів у 14 матчах. Стільки ж голів на рахунку Маттео Дзаканьї. Також можна виділити бразильського півзахисника Феліпе Андерсона, який 5 разів засмутив ворота суперників.

“Мілан”

“Мілан” успішно виступає в новому сезоні Серії А. У 18 турах він здобув 11 перемог, зазнав двох поразок поспіль і, набравши 38 очок, посідає 2-е місце у турнірній таблиці.

У попередній першості колишній клуб Андрія Шевченка став чемпіоном Італії. У 38 матчах він виграв 26 разів, поступившись при цьому у 4 зустрічах.

Лідером і найкращим бомбардиром “росонері” є португальський форвард Рафаель Леао, який забив 8 м’ячів у 17-ти матчах. Також можна виділити віце-чемпіон світу-2022 Олів’є Жиру, який 5 разів вразив ворота суперника та іспанського хавбека Ібрахіма Діаса, на рахунку якого 4 голи.

Очні матчі

У попередніх 69 зустрічах “Лаціо” здобув лише 12 перемог і зазнали 32 поразки. Минулого сезону “росонері” тричі взяли гору над столичним клубом – у Серії А (2:0, 2:1), а у Кубку Італії – з великим рахунком 4:0.

Прогноз на матч “Лаціо” – “Мілан”

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають “россонері”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Стефано Піолі з коефіцієнтом 2.41, а на перемогу “Лаціо” з коефіцієнтом 3.13.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.47.

На наш погляд також шанси колишніх одноклубників Андрія Шевченка вищі. Навіть попри те, що гра пройде у Римі. “Мілан” виглядає більш переконливо цього сезону. До того ж, напевно, горить бажанням реабілітуватися за поразку в поєдинку за Суперкубок Італії від “Інтера”.

Новини партнерів

Комментарии: