Ансу Фаті незадоволений кількістю ігрового часу у «Барселоні». За ситуацією стежать кілька топ-клубів

У чемпіонаті Іспанії “Барселона” відірвалася від мадридського “Реала” на 8 очок – таке відставання від свого історичного супротивника футболісти бланкос не відігравали жодного разу в історії. Гіганти беттинг-індустрії, такі як теннесі бет, вважають “Барселону” головним фаворитом іспанської першості.

Embed from Getty Images

Тим не менш, у самій «Барселоні» теж є незадоволені – і насамперед це форвард Ансу Фаті. Хаві не надто довіряє талановитому, але вкрай травматичному футболістові: зараз Фаті явно не є гравцем стартового складу. У той же час, будучи задіяним у системі ротації, нападник не отримує тієї кількості ігрового часу, на яку розраховує. А оскільки у «Барси» все нормально і без Фаті, то Хаві немає потреби щось змінювати.

З подачі свого агента Жорже Мендеша, форвард попередив керівництво команди про те, що якщо ситуація не зміниться, то він буде змушений після закінчення сезону підшукувати собі іншу команду. За Фаті стежать відразу кілька сильних клубів Старого Світу – “Мілан”, “Ліверпуль”, “ПСЖ”, “Тоттенхем” та обидва “Манчестери”, – але найбільш предметний інтерес виявляють представники мюнхенської “Баварії”.

Новини партнерів

Комментарии: