Анонс матчів ЛЧ: “ПСЖ” – “Баварія” та “Мілан” – “Тоттенхем”

У вівторок, 14 лютого в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів “ПСЖ” прийме вдома мюнхенську “Баварію”. Поєдинок пройде на Парк де Пренс у Парижі та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Де дивитись трансляції матчів Ліги чемпіонів “ПСЖ” – “Баварія” та “Мілан” – “Тоттенхем”

ratingbet.com

«ПСЖ»

«ПСЖ» без проблем пройшов своїх суперників у групі, але все ж таки посів друге місце, набравши однакову кількість очок з “Бенфікою”, яка обійшла парижан за додатковими показниками.

Саме із “Бенфікою” французи втратили очки, зігравши двічі нічию 1:1. “Ювентус” та “Маккабі” з Хайфи парижани обіграли двічі.

До цієї гри команда Крістофа Галтьє підходить із серією з двох поразок. Спочатку парижани програли “Марселю” Руслана Малиновського у кубку Франції, а нещодавно програли у Лізі 1 “Монако”.

«Баварія»

Мюнхенська “Баварія”, як завжди, не мала жодних проблем на груповому етапі, набравши максимальну кількість очок, при цьому забили 18 м’ячів у ворота своїх суперників. Суперниками мюнхенців була каталонська “Барселона”, міланський “Інтер” та “Вікторія” Пльзень.


“Баварія” в рамках чемпіонату Німеччини виграла вже три матчі поспіль, а не програвали мюнхенці і зовсім з вересня минулого року, серія без поразок налічує аж 18 ігор.

Прогноз на матч “ПСЖ” – “Баварія”

У цій зустрічі букмекери більше вірять у господарів поля. На перемогу “ПСЖ” parimatch приймає ставки з коефіцієнтом 2.55, на “Баварію” – 2.65.

На наш погляд, гра буде видовищною, але все ж таки більше перевагу саме в цій зустрічі віддаємо “ПСЖ”, оскільки нещодавно була інформація, що Мбаппе і Мессі все ж таки зможуть зіграти сьогодні.

Також 14 лютого в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів “Мілан” прийме у себе вдома лондонський “Тоттенхем”. Поєдинок пройде на Сан Сіро в Мілані і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

ratingbet

«Мілан»

Італійський клуб зараз перебуває у несприятливій формі. Команда все ж таки змогла виграти в недавньому поєдинку з “Торіно”, але перед цим програли міланському “Інтеру”, “Сассуоло” та “Лаціо”.

Через серію невдач у Серії А “росонері” зараз займають 5 рядок у таблиці чемпіонату Італії, маючи в активі 41 пункт. Стільки ж пунктів у “Аталанти” та “Роми”, які посідають 4 та 3 місце відповідно. З огляду на те, що з кубка “Мілан” вже вилетів, за чемпіонство боротися дивлячись на нинішній “Наполі” – марно, так що цілком можливо, що “россонері” зосередяться на Лізі Чемпіонів.

«Тоттенхем»

Клуб виграв свою групу у Лізі чемпіонів. У групі з “Тоттенхемом” був Айнтрахт, Спортінг та Марсель. Група слабенька, але все ж таки поборотися довелося.

До гри з “Міланом” команда з Лондона підходить після поразки в АПЛ від “Лестера”. Щоправда до матчу з “Лестером” було три поразки поспіль.

“Тоттенхем” йде п’ятим у турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи в активі 39 очок. До зони Ліги Чемпіонів лише два очки – у “Ньюкасла”.

Прогноз на матч “Милан” – “Тоттенхем”.

У цій зустрічі букмекери віддають перевагу колективу з “Мілану”, коефіцієнт на перемогу – 2.55. На перемогу клубу з Лондона – 2.95.

“Мілан” є фаворитом тільки за рахунок домашнього поля, а так шанси команд абсолютно рівні і очікувати можна будь-що.

Новини партнерів

Комментарии: