Анонс стикових матчів Ліги Європи (розклад трансляцій)

У четвер, 23 лютого пройдуть стикові матчі у відповідь у Лізі Європи УЄФА.

Протистояння між представниками чемпіонату Англії та іспанської Прімери відбудеться на стадіоні “Олд Траффорд” у Манчестері. Зустріч розпочнеться о 22:00 за київським часом.

фото – ratingbet

“Манчестер Юнайтед”


Клуб із Манчестера дуже пристойно відіграв на домашньому стадіоні “Барси” Камп Ноу. Могли їхати навіть із перемогою. “МЮ” після голу “Барселони” у другому таймі вдалося не просто відігратися, а й вийти вперед. Складалося враження, що манкуніанці все ж таки переграли свого суперника.

Також варто зазначити, що “червоні” виграли 14 із 16 останніх матчів на Олд Траффорд. І за цей період немає жодної поразки. Чи зможуть “синьо-гранатові” перервати цю серію?

“Барселона”


У “Барси” все чудово складається в Ла Лізі, але коли справа доходить до єврокубків, команду начебто підміняють. У першому матчі на своєму домашньому полі від іспанського клубу чекали більшого, ніж ми побачили насправді. Надійний захисник Кунде якось відзначився автоголом. У Ла Лізі “Барса” пропустила за 22 матчі лише 7 м’ячів. 3 їх – від “Реала”. У єврокубках ситуація зовсім інша, команда пропускає абсолютно в кожному матчі. Також у іспанського гранда великі втрати перед матчем – Гаві не зможе зіграти через перебір жовтих карток, а Педрі з Дембеле – через травми. Це серйозні втрати.

Прогноз на матч

У цій зустрічі букмекери віддають перевагу господарям поля, коефіцієнт на перемогу “МЮ” становить 2.28, на “Барселону” – 3.20, на нічию у поєдинку – 3.45. І у прохід англійського клубу вірять більше, на них коефіцієнт 1.67, на “Барсу” – 2.30.

Зважаючи на те, що правило виїзного гола скасували, і загалом дуже впевнену гру “МЮ” у себе вдома, шансів на прохід у них справді набагато більше. Команда набрала дуже впевнений хід, вже навіть є шанси поборотися за титул АПЛ, немає поразок на домашньому стадіоні, тож нам здається, що “Манчестер Юнайтед” все ж таки виб’є “Барселону” з єврокубкового сезону.

Розклад усіх стикових матчів Ліги Європи 23 лютого:

  • “Мітьюлланд” 19:45 “Спортінг Лісабон”
  • “Монако” 19:45 “Байєр”
  • “Нант 19:45 “Ювентус”
  • “ПСВ 19:45 Севілья”
  • “Манчестер Юнайтед” 22:00 “Барселона”
  • “Ренн” 22:00 “Шахтар”
  • “Рома” 22:00 “Зальцбург”
  • “Уніон Берлін” 22:00 “Аякс”

Новини партнерів

Комментарии: