“Челсі” продовжує пробивати дно: “сині” поступилися в дербі “Тоттенхему”

Челсі” провалив черговий матч. Сьогодні команда Грема Поттера без шансів програла “Тоттенхему” у лондонському дербі.

Embed from Getty Images

Перший тайм пройшов за принципом «відірви та викинь». Суперники довго возилися в центрі поля, не створивши жодного більш-менш небезпечного моменту.

Після перерви все пішло дещо веселіше. Вже на 20-й (!) секунді «Тоттенхем» відкрив рахунок. Скіп підібрав м’яч біля чужого штрафного майданчика («привозом» відзначився Жоау Феліш, який вирішив «допомогти» захисникам) і від душі врізав по воротах. М’яч пішов практично центром, але Кепа все одно не зумів виручити «Челсі», нагадавши про те, чому він півтора роки сидів на лаві запасних за спиною Едуара Менді.

“Челсі” мав відреагувати на пропущений гол, проте цього не сталося. “Сині” видали черговий убогий матч, без найменшого натяку на гостроту біля чужих воріт.

“Тоттенхем”, у свою чергу, зумів радісно “добити” опонентів. На 82-й хвилині Сон виконав корнер, Дайєр скинув м’яч на дальню штангу, де ніким неприкритий залишився Харрі Кейн (звісно, хто ж триматиме лідера атак суперника?). Бомбардиру «шпор» не склало труднощів переправити м’яч у сітку з трьох метрів – 2:0.

“Челсі” звично зазнає поразки. Головний тренер “синіх” Грем Поттер залишається під божевільним тиском. Тепер керманичу «Челсі» доведеться шукати нове виправдання черговому ганебному виступу.

Тоттенхем – Челсі 2:0 (0:0)
Голи: Скіп, 46 (1:0); Кейн, 82 (2:0).

Новини партнерів

Комментарии: