“Металіст 1925” та “Олександрія” розпочали другу частину УПЛ вогняним матчем

Сьогодні, 27 лютого, стартувала друга частина УПЛ. Це був перенесений матч 6-го туру між “Олександрією” та “Металістом 1925”. Гра вийшла вогняою, результат матчу 3:3.

Фото: сайт УПЛ

Рахунок у матчі було відкрито вже на 7-ій хвилині. Після помилки захисника харків’ян, Максим Третяков увірвався в штрафний майданчик та спокійно завершив епізод взяттям воріт, тим самим став автором першого голу УПЛ в 2023 році.

Відповідь від “Металіста 1925” відбулась через 14 хвилин. З подачі кутового, вигравши верхове єдиноборство, головою забив центрбек харківського клубу Євген Ткачук. На 32-ій хвилині харків’яни покращили свій результат. Під час контратаки “два в два”, Андрій Чирук протягнув м’яч до лінії штрафної та віддав пас на Костятина Бичека, півзахисник точно пробив у ближній кут воріт.

Команди пішли на перерву з рахунком 1:2.

Другий тайм розпочався з того, що “Металіст 1925” зробив ще більшим відрив від олександрійців. Після подачі, воротар “Олександрії” невдало відбив м’яч на лівого захисника харків’ян Михайла Шершеня, який підключився до атаки і замкнув дальню стійку.

Інтригу в матч вернув той самий Максим Третяков, який оформив дубль після нерозберихи в штрафній “Металіста 1925”. На 81-ій хвилині молодий нападник Богдан Кобзар здобув для “Олександрії” одне очко, замкнувши простріл від Олега Кожушка.

“Олександрія” 3:3 “Металіст 1925”

Голи: Третяков 7′, 68′, Кобзар 81′, Ткачук 21′, Бичек 32′, Шершень 47′.

Попередження: Чирук, Вачіберадзе, Русин, Ткачук.

Після цієї нічиєї “Олександрія” має у своєму активі 25 очок і займає 5-ту позицію, “Металіст 1925” займає 7 сходинку з 19-ма очками.

Наступний матч олександрійці зіграють проти “Дніпра-1” в суботу 4 березня. Харків’яни зіграють проти “Шахтаря” днем пізніше.

Новини партнерів

Комментарии: