“Барселона” перемогла “Реал” на Бернабеу. Вже третя перемога Хаві над Анчелотті

У першому півфінальному матчі Кубка Іспанії “Барселона” здобула перемогу над “Реалом” на полі суперника в Мадриді з рахунком 1:0.

Embed from Getty Images

Каталонці, зосередившись на захисті, дочекалися свого шансу на контратаці і забили на 26-й хвилині, коли Кессьє проштовхнув м’яч у сітку після пасу від Гаві, після чого м’яч вдало залетів рикошетом від Мілітао. Весь другий тайм “Реал” провів на половині поля суперника, але не зміг забити гол. Тепер, перед грою у відповідь на “Камп Ноу” “Барселона” має невелику перевагу. Команда Хаві вже перемогла “Реал” у трьох Ель Класіко із п’яти проведених. У матчі в Мадриді “Барса” грала зібрано та ефективно, хоча не було звичних мереживних комбінацій. Забитий гол на 26 хвилині став єдиним у матчі, який проходив без яскравих моментів.

Кубок Іспанії, півфінал

Реал М – Барселона 0:1
Гол: Мілітао, 26 (автогол) (0:1)

Реал М: Куртуа, Мілітао, Карвахаль, Рюдігер, Начо (Родріго, 67), Кроос (Тчуамені, 74), Камавінга, Модріч (Родрігес Альваро, 84), Вальверде Ф., Вінісіус Жуніор, Бензема

Барселона: Тер Штеген, Алонсо М., Араухо Р., Бальде Ал., Кунде, де Йонг Ф., Бускетс, Кессьє (Роберто С., 86), Гаві, Рафінья (Фаті Ан., 69), Торрес Ф.

Попередження: Вінісіус 24, Рафінья 45, Гаві 51, Кессьє 66, Вальверде 73.

Новини партнерів

Комментарии: