“Бджоли” взяли верх над “биками”! Дортмундці виграли 10 матчів поспіль у 2023 році

У 23-му турі німецької Бундесліги “Боруссія” на власному стадіоні перемогла “РБ Лейпціг” з рахунком 2:1. Це десята перемога поспіль у всіх турнірах для дортмундців в 2023-му році.

Embed from Getty Images

Матч розпочався з того, що команди притирались одна до однії, а перший гол трапився на 12-ій хвилині. Відзначився Юліан Брандт. Та рефері скасував взяття воріт через гру рукою. Та скасований гол придав дортмундцям ще більшого темпу.

На 19-ій хвилині у ворота “Лейпцигу” призначено пенальті, який впевнено реалізував Марко Ройс. Та вже коли перший тайм починам добігати свого кінця, “Боруссія” забила другий. Після подачі кутового, м’яч було вибито прямо на Емре Джана, що стояв на підступі до штрафного майданчику. Німець зарядив гармату, воротар безсильно відбив м’яч у ворота.

2:0 – результат першого тайму.

По перерві РБ намагались наздоганяти згаяне та “бджоли” огризались у відповідь. Відтак, “Лейпціг” зміг відіграти один гол зусиллями Еміля Форсберга, який підкатом замкнув простріл від партнера по команді. Але це був останній гол цієї зустрічі.

“Боруссія” Дортмунд 2:1 “РБ Лейпціг”

Голи: Ройс (пенальті) 20′, Джан 39′, Форсберг 74′.

Попередження: Нкунку 15′, Хайдара 17′, Озкан 29′, Гальстенберг 38′, Андре Сілва 45+3′, Генріхс 52′, Брандт 55′.

Таким чином, Дортмундці посідають перше місце у Бундеслізі, випереджаючи “Баварію” на 3 очки, але у мюнхенців ще гра у запасі. “Лейпциг” займає 4-ту сходинку, маючи у своєму активі 42 пункти.

Новини партнерів

Комментарии: