Лідер турнірної таблиці УПЛ втрачає очки проти “Олександрії”

У 16-му турі української Прем’єр-Ліги “Олександрія” на домашньому стадіоні поділила очки із лідером турнірної таблиці “Дніпром-1”.

Фото: офіційний сайт УПЛ

Матч почався моментами у воріт олександрійців і все таки дніпряни забили. Артем Двбик на підступі до штрафної віддав пас на Домінго Бланко, а аргентинець в свою чергу за допомогою рекошету поклав м’яч у ворота.

Та вже через 7 хвилин автор першого голу втратив м’яч не далеко від власного штрафного, після чого азербайджанський легіонер “Олександрії” Еміль Мустафаєв перехопив м’яч, ефектно прибрав захисника і елегантним ударом забив у ворота Макса Валефа.

Перший тайм закінчився нічиєю 1:1.

Другий тайм розпочався контролем гри від дніпрян. Та на 57-ій хвилині, в частині України була оголошена повітряна тривога, тому матч довелось призупинити, через 10 хвилин команди вернулись на поле. Після відбою тривоги, на 58-ій хвилині, Артем Довбик вибіг віч-на-віч з Микитою Шевченком і без шансів його переграв.

Але хлопці Ротаня показали характер та зуміли зрівняти рахунок наприкінці зустрічі. Після того, як Макс Валеф невдало зафіксував м’яч під час чергової атаки олександрійців, Мустафаєв оформив дубль.

“Олександрія” 2:2 “Дніпро-1”

Голи: Мустафаєв 30′, 88′, Бланко 23′, Довбик 58′.

Попередження: Сарапій 63′, Кулаков 75′, Мірошніченко 90+4′.

Таким чином, дніпряни займають перше місце в УПЛ, відстаючи від головного переслідувача “Шахтаря” на 3 очки, але гірники не зіграли ще свій тур, тому мають на один матч менше. Олександрійці посідають 5-ту позицію, відриваючись від зони єврокубків на 2 очки.

Новини партнерів

Комментарии: