“Інгулець” кладе на лопатки “Динамо”. Знову винувата Монзуль?

У 16-му турі української Прем’єр-Ліги “Інгулець” сенсаційно переміг “Динамо” на стадіоні ім. В. Лобановського з рахунком 0:2.

Фото: офіційний сайт УПЛ

Матч видався не простим для киян. На самому початку “Динамо” пропустило внаслідок помилки у центрі поля, Шепелєв віддавав поперчну передачу яку прехопили гравці “Інгульця”, дальше була боротьба Артема Сітала проти дебютанта Максима Дячука, досвідчений Сітало виграв боротьбу, віддавши пас на Олександра Козака перед яким був тільки Руслан Нещерет. Козак забив і вивів свою команду вперед.

Цілий тайм “Динамо” намагалось зламати оборону команди з Петрово, але їм нічого не вдалось зробити, а натомість получилось пропустити другий. Вкінці першого тайму “Інгулець” вибіг у контратаку, Владислав Клименко змістився на фланг, здійснив навісну передачу до штрафного майданчика, а Володимир Одарюк коліном переправив м’яч у дев’ятку.

Після другого пропущеного голу – динамівці активно апелювали до головної арбітрині матчу Катерини Монзуль, що нібито, під час початку атаки, м’яч влучив в руку гравцю “Інгульця”. Та Монзуль була не похитною у своїй позиції і не пішла навіть переглядати ВАР, який був присутній на цьому матчі.

У другому таймі команди мали у своєму активі кілька моментів та жодна з них відзначитись не змогла. “Інгулець” на чолі з новим тренером Сергієм Ковальцем, який провів перший матч в УПЛ з новою командою – створив сенсацію!

“Динамо” 0:2 “Інгулець”

Голи: Козак 12′, Одарюк 43′.

Попередження: Смоляков 73′, Лонвейк 90+1′.

Кияни займають 3 місце в турнірній таблиці УПЛ, відстають від першого на 3 очки, але мають на один матч більше. Тоді як “Інгулець” цією перемогою займає 11 місце, вибравшись із зони вильоту.

Новини партнерів

Комментарии: