“Шахтар” не замітив “Металіст 1925”, забивши 7 сухих м’ячів

У 16-му турі УПЛ донецький “Шахтар” зустрівся із “Металістом 1925”. Хірків’яни зазнали великого розгрому, пропустивши 7 м’ячів.

Фото: офіційний сайт УПЛ

На початку матчу швидким голом відзначився Олександр Зубков, замкнувши простріл від Тараса Степаненка. Другий гол був забитий вже за 8 хвилин, Богдан Михайличенко просто не замітив перед собою трьох захисників і точно влучив у ворота. Третій гол забив Лассіна Траоре, після красивого проходу та передачі від Артема Бондаренка.

Та ще до перериву “Шахтар зробив рахунок розгромним, Ярослав Ракицький розкішною передачею зі свєї половини вивів на удар Зубкова, який оформив дубль.

0:4 у першому таймі.

По перерві донеччани збили темп, але забили ще два. Чому два? А тому що, п’ятий гол у свої ворота забив захисник “Металіста 1925” Ігор Курило, він просто віддавав пас на голкіпера, той хотів прийняти, а натомість м’яч прокотився під ногою.

Далі зміг відзначитись голом Іван Петряк який вийшов на заміну. А жирнющу крапку у поєдинку поставив Ярослав Ракицький. Захисник протягнув м’яч зі своєї половини до середини чужої і фірмовою гарматою поклав м’яч під перекладину з дальньої відстані.

Гірники просто розірвали харків’ян…

“Металіст 1925” 0:7 “Шахтар”

Голи: Зубков 5′ 41′, Михайличенко 13′, Траоре 38′, Курило (аг) 56′, Петряк 58′, Ракицький 66′.

Попередження: Траоре 14′.

Таким чином, “Шахтар” зрівнявся з “Дніпром-1” за кількістю очок (по 36). “Металіст 1925” посідає 8 місце у турнірній таблиці, у їхньому активі 19 очків.

Новини партнерів

Комментарии: