“Манчестер Юнайтед” провів внутрішні перемовини, щодо трансферу Мак Аллістера

“Манчестер Юнайтед” провів “внутрішні переговори” щодо можливого літнього переходупівзахисника “Брайтона” Алексіса Мак Аллістера.

Embed from Getty Images

24-річний гравець підняв свою гру на новий рівень у клубі та збірній під час сезону 2022-23, відіграючи головну роль як у “Брайтоні”, так і в Аргентині.

Мак Аллістер був однією з найвидатніших зірок Чемпіонату світу 2022 року з чемпіоном Аргентиною, забив гол на груповому етапі та віддав результативну передачу у фіналі протягом шести стартових матчів у Катарі.

Півзахисник також зарекомендував себе як ключовий гравець «Брайтона» цього сезону, забивши вісім разів у 23 іграх у всіх змаганнях, а його виступи допомогли підопічним Роберто Де Дзербі поборотися за місце в топ-шістці Прем’єр-ліги.

Мак Аллістер привернув увагу ряду провідних європейських клубів, а “Ман Юнайтед” і ” Арсенал” нещодавно приєдналися до ” Манчестер Сіті” , “Ліверпуля “, “Атлетіко” і “Ювентуса” в боротьбі за його підписання.

За словами журналіста Бена Джейкобса у CaughtOffside , “червоні дияволи” обговорювали літній перехід Мака Аллістера, але він стверджує, що “Ман Сіті”, “Ліверпуль” і ” Челсі ” також вивчають можливість переманити аргентинця зі стадіону “Амекс”.

Джейкобс додає, що пріоритетом Мака Аллістера є регулярна гра в Лізі чемпіонів, і припустив, що півзахисник може коштувати понад 60 мільйонів фунтів.

Півзахисник має контракт з “Брайтоном” до червня 2025 року, і на початку цього року він розповідав, що «не поспішає» залишати клуб.

Новини партнерів

Комментарии: