“Інгулець” другий матч поспіль перемагає і ще більше віддаляється від зони вильоту

Сьогодні, 11-го березня, у рамках 17-го туру української Прем’єр-ліги “Інгулець” на своєму стадіоні переміг “Металіст” з рахунком 2:1.

Фото: офіційний сайт УПЛ

Матч почався із гострих атак “Інгульця”, кілька небезпечних моментів, але без реалізації. Перший гол трапився на 28-ій хвилині. Після подачі Дмитра Нагієва зі стандарту, м’яч головою “ніби цвях забив” Володимир Одарюк, гравець відзначився другий матч поспіль.

Перший тайм залишився за командою із Петрово.

У другому таймі харків’яни більш активізувались та навіть відігрались. При подачі кутового, Максим Прядун виграв верхову дуель та скинув м’яч у карну зону, а там новачок команди Паті Малумандсоко замкнув цю передачу головою.

Та після цього “Інгулець” знову почав насідати на ворота противника і все ж збільшив відставання. Під час атаки Олександр Козак віддав розрізну передачу на Володимира Одарюка, який по швидкості переміг Паті Малумандсоко і відправив м’яч під саму стійку, оформивши дубль.

“Інгулець” мав ще кілька моментів, щоб відзначитись, але більше команди не забивали. Проте, на 90+5-ій хвилині у “Металіста” вилучили Паті, захисник здійснив фол останньої надії.

“Інгулець” 2:1 “Металіст”

Голи: Одарюк 28′ 77′, Паті 64′.

Попередження: Ченбай 8′, Демченко 47′, Ковальов 90+3′.

Вилучення: Паті 90+5′.

Таким чином “Інгулець” посідає 9-те місце з 19 очками. “Металіст” йдуть тринадцятими, маючи 16 очків.

Новини партнерів

Комментарии: