Саррі відхилив зарплатну пропозицію у 7 мільйонів євро, щоб залишитись в “Лаціо”

Мауріціо Саррі продовжує привертати увагу клубів по всьому світу, але сподівається залишитися в “Лаціо” в ролі сера Алекса Фергюсона.

Embed from Getty Images

64-річний італійський тренер добре впорався з тим, щоб перевести команду до нового стилю та менталітету після років керівництва Сімоне Індзагі, і тепер “Бьянкочелесті” часто створюють моменти чистого “Саррісмо” на полі.

Хоча на європейській арені “Лаціо” виглядав дуже непослідовно, у Серії А все було набагато позитивніше, і, оскільки сезон наближається до завершення, потрапляння до четвірки лідерів виглядає серйозною ймовірністю.

Як повідомляє Il Messaggero, Саррі хочуть кілька європейських клубів, серед яких такі команди, як “Тоттенхем”, “Вест Гем”, “Евертон”, “Мілан” і “Фіорентина”.

Останніми тижнями 64-річному коачу запропонували зарплату в розмірі 7 мільйонів євро за сезон від неназваного клубу в Об’єднаних Арабських Еміратах, яку він негайно відхилив.

Саррі хоче залишитися в “Лаціо” у ролі, схожій на ту, яку мав Фергюсон у “Манчестер Юнайтед”, яку готовий надати йому Клаудіо Лотіто, якщо команда потрапить у четвірку лідерів цього сезону.

Новини партнерів

Комментарии: