Гвардіола про Холанда: “Він повинен забивати п’ять голів кожного матчу”

Головний тренер “Манчестер Сіті” Пеп Гвардіола висловився про гру свого форварда Ерлінга Холанда у матчі проти “Крістал Пелес” та про його забиті голи фактично кожного матчу.

Embed from Getty Images

«Він повинен забивати п’ять голів кожного матчу. А коли не забиває – відчувається тиск. Цей хлопець не повинен відчувати тиску, бо поки проводить неймовірний сезон. Він не реалізував кілька нагод у першому таймі, а забити з пенальті теж непросто.

Але він завжди досягає свого, йому це подобається. Як він святкує свої голи та м’ячі своїх товаришів по команді, показує, наскільки він щасливий тут і наскільки щасливі ми з ним.

Він молодий хлопець. Має такий характер, що не було сумнівів у його пенальті. Цифри говорять самі за себе. Одна з найбільших якостей, якій я навчився, працюючи з ним, полягає в тому, що він ніколи не втрачає концентрації.

У нього може бути один шанс, два шанси, але він не сумує і не впадає в депресію – завжди думає позитивно. Завжди каже: «Я отримаю наступну нагоду». Він знає, що у нього будуть шанси, а він буде поруч. Це фантастична характеристика футболіста», – розповів Гвардіола.

Нагадаємо, що Холанд забив 28-ий м’яч в АПЛ, до рекорду залишилось відзначитись 6 разів.

Новини партнерів

Комментарии: