Стівен Джеррард може очолити “Трабзонспор”

Стівен Джеррард прилетів до Стамбула, щоб провести переговори з Трабзонспором, оскільки він очікує повернення до тренерської діяльності.

Embed from Getty Images

Джеррард був без роботи після того, як 20 жовтня його звільнили з “Астон Вілли”. Колишній півзахисник “Ліверпуля ” очолював “Віллу” менше року після того, як перейшов з “Рейнджерс”, щоб отримати перший досвід в Прем’єр-лізі.

42-річний тренер виграв лише 13 зі своїх 40 ігор на «Віллі» і залишив їх на 17-му місці, здобувши лише дві перемоги в перших 10 іграх Прем’єр-ліги. Його пов’язували з роботою в Польщі ще в січні після того, як Футбольна Асоціація країни вирішила не продовжувати контракт з Чеславом Міхнєвічем.

За даними турецького видання Karar, він відвідав Стамбул на початку цього тижня, щоб повечеряти з Ертугрулом Доганом, який претендує на посаду президента “Трабзонспора”.

Турецька команда наразі не має тренера після того, як Абдулла Авчі покинув команду на початку цього місяця після поразки з рахунком 2:1 від нижчої команди “Умранієспор”. Клуб посідає шосте місце в Суперлізі Туреччини, вигравши 11 з 23 матчів.

Повідомляється, що Доган пообіцяв призначити Джеррарда менеджером, якщо він переможе на майбутніх виборах. Зараз Доган є віце-президентом клубу, але також виконує роль голови. Очікується, що він виграє президентські вибори, а це означає, що Джеррард має хороші шанси отримати пропозицію про роботу.

Новини партнерів

Комментарии: