“Динамо” все ще в грі? Кияни мінімально обіграли “Дніпро-1”

Сьогодні, 12-го лютого, київське “Динамо” обіграло лідера чемпіонату України “Дніпро-1” в рамках 17-го туру, з рахунком 0:1.

Фото: офіційний сайт УПЛ

Перший тайм проходив досить сухо. Дніпряни мали момент у першій половині, але Олександр Піхальонок із вбивчої позиції не влучив по м’ячу. Кияни зуміли забити наприкінці тайму. Після поперечної передачі від захисника дніпровської команди Хайнера, м’яч перехопив Віталій Буяльський – і забив у дальний кут воріт.

Перший тайм так і закінчився, з рахунком 0:1.

У другому таймі моменти мали обидві команди, але жодна з них не забила. Багато разів “Дніпро-1” рятував запасний воротар, який проводив цей матч у старті – Владислав Рибак. Дніпряни мали моменти, але не змогли забити в чемпіонаті вперше у поточному сезоні.

Та після фінального свистка стався курйозний випадок. Віталій Буяльський отримав червону картку за те, що одразу ж вибіг святкувати перемогу з партнерами, і ймовірно щось викрикнув арбітру (гравець вже тоді перебував на лаві запасних).

“Дніпро-1” 0:1 “Динамо”

Гол: Буяльський 41′.

Попередження: Бабенко 21′, Попов 32′, Беніто 53′, Лонвейк 70′, Бланко 83′, Караваєв 86′.

Вилучення: Буяльський (після фінального свистка)

На даний час “Дніпро-1” втрачає лідерство в таблиці, їх обігнав “Шахтар”, який переміг “Кривбас”. “Динамо” посідає четверте місце відстаючи від третього на 2 очки, від другого на 3 очки, від першого на 6 очків.

Новини партнерів

Комментарии: