Гагарін – Йовічевічу: “Чи гідно для тренера, який представляє Україну, посилати н###й віцепрезидента команди суперника?!”

Після матчу “Кривбас” 0:3 “Шахтар”, головний тренер гірників Ігор Йовічевіч на емоціях нецензурно виражався у адрес віцепрезидента “Кривбасу” Артема Гагаріна.

Embed from Getty Images

Артем Гагарін – Ігорю Йовічевічу: “У мене особисте питання. Можливо, навіть риторичне. Як ви вважаєте, чи це нормально, чи це гідно для тренера вашого рівня – послати н*х*й віцепрезидента “Кривбаса”? Навіть будь-якого працівника клубу посилати н*х*й. Не тиснути руку – я це зʼїм, але посилати н*х*й… Я не вважаю, що це гідна поведінка тренера, який представляє нашу країну, розмовляє українською мовою. Ви послали мене н*х*й українською, але це не скасовує цього. Можете навіть не відповідати”

Ігор Йовічевіч: “Я абсолютно згоден з вами. Це були чисто емоції. У той момент я навіть не знав, що комусь щось говорю. Ви тут праві. Прошу вибачення, якщо я зашкодив вашому авторитету. Але ви тем мусите розуміти, що всі ми – люди, ми маємо емоції. У деяких епізодах емоції можуть переповнювати. Якщо й було так, то я вибачаюся. У майбутньому це не повториться. Футбол – це емоції. Ще раз вибачте.

Вибачення прийняті. Слоган УПЛ – “Ми однієї сміливості”. Ми всі – рівні. І “Шахтар”, і “Кривбас”, і “Інгулець”, і “Динамо”.

“Абсолютно згоден”.

 Відношення до команд повинно бути таким, тому я дуже прошу ставитись до нас і до всіх команд з повагою. Ми дуже чекали цей матч. У нас на фанатському секторі – фігури з зображенням наших 15 фанатів, які загинули, захищаючи Україну. Ми грали для них. Ми хотіли грати сьогодні тут, бо тут наші фанати. Ви повинні це зрозуміти. Ви ж така людина, я бачу по вас. Я ж бачу, як ставитеся до України. Ніякої підстави з боку нашого клубу не було. Це не спроба щось довести – “Ви їдьте сюди”. Я бажаю вам успіху у грі з “Феєноордом”. Ми усі будемо вболівати за вас.

 “Я знаю, що ви вболівали за нас”.

 Я – колишній ультрас “Кривбаса”, у нас дуже хороші стосунки з вашими вболівальниками.

“Дякую. Хочу сказати, що виступ на євроарені дає нам змогу потім грати на максимумі у чемпіонаті проти таких хороших суперників як “Кривбас”. І це йде на користь українському футболу. Дай бог, аби війна скоріше закінчилась й вболівальники повернулись на трибуни. Ви маєте хорошого тренера, хорошу команду, аби битись за місце у єврокубках. Все решта – вибачте ще раз. Цей матч був до гола, це було видно. Ми перші забили, то і виграли у підсумку”.

Ви – молодець, що попросили вибачення.

 “Можливо, мене погано зрозуміли. Можливо, я й не казав цього. Я не знав, хто ви”.

Новини партнерів

Комментарии: