“Барселона” запропонує новий контракт Бускетсу

Як повідомляє Jojantes, агент півзахисника «Барселони» Серхіо Бускетса Хосеп Марія Оробіт провів зустріч з директорами клубу Матеу Алемані та Жорді Кройффом, щоб обговорити продовження контракту.

Embed from Getty Images

Згідно з повідомленням, “Барса” запропонувала йому дворічний контракт, причому другий рік угоди є необов’язковим залежно від кількості матчів.

Крім того, стверджується, що капітан клубу отримуватиме чисту зарплату в розмірі близько 3-4 мільйонів євро на рік, що буде значним зниженням його зарплати.

У 34-річного футболіста залишилося менше чотирьох місяців до кінця поточного контракту з “Барселоною”. І менеджер Хаві Ернандес має намір утримати свого капітана ще на один рік, оскільки зірка-ветеран залишається важливим гвинтиком у схемі речей.

Однак офіційна пропозиція щодо контракту ще не була подана Бускетсу, який також має пропозиції від таких клубів, як “Інтер Маямі” та “Аль-Насср” .

Під час спілкування зі ЗМІ минулого тижня президент Хоан Лапорта підтвердив, що Барселона має намір запропонувати контракт випускнику Ла Масії .

Новини партнерів

Комментарии: