Суд скасував реєстрацію контракту Гаві з “Барселоною”, через прострочення сроку подачі заявки

Як повідомляє Relevo, суд Барселони скасував тимчасове рішення щодо реєстрації Пабло Гаві. Раніше він був зареєстрований згідно з цим рішенням, і Ла Ліга була безсила зупинити це. Однак виявилося, що позов клуб подав із запізненням на день, тобто рішення скасовано.

Embed from Getty Images

Контракт у Гаві закінчився цього року, і якщо він не буде зареєстрований до 30 червня, він буде доступний безкоштовно. Наразі він може продовжувати грати за контрактом з «Барселоною Атлетік» за першу команду, хоча вони не зможуть виправдати у своїх облікових записах той факт, що він грав за річним контрактом на 8 мільйонів євро, а не за молодіжною угодою. Поки що невідомо, які наслідки це може мати, але це може призвести до подальших санкцій щодо обмеження зарплат з боку Ла Ліги.

Ла Ліга пообіцяла боротися за реєстрацію Гаві до останнього. Суддя врешті-решт може прийняти рішення на користь “Барселони” у цій справі, але це залишається в повітрі, і немає впевненості щодо того, скільки часу знадобиться для вирішення справи.

Обговорення пов’язане з новим правилом, запровадженим Ла Лігою в листопаді після того, як Пабло Гаві та Рональд Араухо підписали нові угоди, згідно з яким клуби повинні мати можливість виправдати контракт гравця на два роки на основі прогнозних рахунків, якими зараз займається “Барселона”. Тільки після цього їх можна зареєструвати.

Якщо суддя прийме рішення на користь Ла Ліги, «блауграна» ризикує втратити одного зі своїх найкращих і найперспективніших талантів у особі Пабло Гаві, який був опорою в їхній команді цього сезону.

Новини партнерів

Комментарии: