Рауль може очолити “Реал”

Легенда мадридського “Реала” Рауль Гонсалес виступив як серйозний кандидат на заміну Карло Анчелотті на посаді головного тренера іспанського гранда, якщо італійця звільнять в кінці сезону, повідомляє AS .

Embed from Getty Images

Невтішна гра “Реала” в Ла Лізі цього сезону, де він наразі відстає від лідера чемпіонату “Барселони” на дев’ять очок, поставила під загрозу роботу Анчелотті.

Поразка в першому матчі від «Барселони» в півфіналі Кубка Іспанії лише посилила тиск на італійського тактика.

Раніше повідомлялось, що Анчелотті буде звільнено, якщо “Реал” Мадрид не виграє жодного великого трофею цього сезону.

Успіх Рауля з «Кастільєю» дозволив йому претендувати на найвищу посаду на «Сантьяго Бернабеу». Колишній іспанський гравець очолював дублюючу команду з 2019 року та продемонстрував чудові здібності у розвитку молодих талантів, деякі з яких продовжили грати за головну команду.

Рауль є легендою мадридського “Реала”, який виграв шість титулів у Ла Лізі та три трофеї Ліги чемпіонів УЄФА за час свого перебування в якості гравця. Його також наставляли деякі з найкращих менеджерів у світі, включаючи самого Карло Анчелотті під час його перебування в “Реалі”.

Однак у “Реала” немає недоліків у альтернативах, зокрема Томас Тухель стежить за розвитком ситуації на “Сантьяго Бернабеу”. Президент клубу Флорентіно Перес прийме останній дзвінок з цього питання.

Новини партнерів

Комментарии: