“Реал” захоплений грою Вейги із “Сельти”

Зірка «Сельти» Габріель Вейга був одним із найкращих зірок Ла Ліги 2022/23 і починає привертати інтерес таких суперважковаговиків, як «Реал» і «Атлетіко Мадрид», повідомляє Cadena SER .

Embed from Getty Images

20-річний іспанець є вихованцем молодіжної академії «Сельти» з Віго, і він демонструє прогрес у цьому сезоні, з неймовірною легкістю перейшовши до футболу першої команди.

Дебютувавши минулого сезону, Вейга зарекомендував себе як постійний гравець у стартовій складі галісійської команди цього сезону, записавши вісім голів і три результативні передачі в 24 матчах Ла Ліги у поточній компанії.

“Реал” Мадрид звернув увагу на подвиги юнака та розглядає півзахисника як можливий план Б, в разі провалу трансферу півзахисника з Дортмунда Джуда Беллінгема.

Але, згідно з вищезгаданим повідомленням, “Атлетіко” Мадрид також зацікавлений у підписанні Вейги влітку. “Лос-Рохібланкос”, швидше за все, розлучуться з Саулем Нігесом наступного літа, а Коке не молодшає.

Контракт 20-річногоВейги з “Сельтою” розрахований до літа 2026 року і містить пункт про трансфер на суму 40 мільйонів євро. Якщо він продовжить працювати так само, як і досі, не буде несподіванкою побачити його великий крок улітку.

Новини партнерів

Комментарии: