Анонси матчів Ліги Чемпіонів: “Ман Сіті” – “Лейпциг” та “Порту” – “Інтер”

Сьогодні, 14 березня, Манчестер Сіті приймає РБ Лейпциг на своєму полі у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

ratingbet

Анонс на матч “Ман Сіті” – “РБ Лейпциг”

У першому поєдинку на виїзді було зафіксовано нічию 1:1, що змушує Манчестер Сіті грати лише на перемогу, щоб пройти далі.

У поточному сезоні Манчестер Сіті продовжує боротьбу за чемпіонство в АПЛ, перебуваючи на другому місці в турнірній таблиці лише на два очки, відстаючи від лідера Арсеналу. У той же час команда РБ Лейпциг посідає 3-е місце в Бундеслізі і цілком може боротися за перше місце в чемпіонаті, але для цього їй потрібно вигравати всі матчі, що зараз здається дуже важким. В останніх восьми матчах у всіх турнірах Манчестер Сіті не програв жодного разу, вигравши чотири з них. Німецький клуб тим часом зазнав лише однієї поразки в останніх п’яти матчах.

Коефіцієнт на перемогу Манчестер Сіті становить 1,40, на перемогу РБ Лейпциг – 7,60, а на нічию – 5,20.

Варто зазначити, що у 10 із 15 останніх матчів гостьової команди забивали обидві команди. Фаворитом на цю зустріч, безумовно, є клуб із Англії.

Анонс на матч “Порту” – “Інтер”

14 березня о 22:00 за київським часом у Порту відбудеться матч-відповідь 1/8 Ліги чемпіонів між місцевим клубом «Порту» та міланським «Інтером». “Порту” потрібно виграти з різницею у два голи, щоб продовжити боротьбу в турнірі, тоді як “Інтер” може собі дозволити навіть нічию.

Хоча “Порту” посідає друге місце в португальській лізі, він відстає від “Бенфіки” на п’ять очок і має мало шансів на захист титулу. В останніх двох іграх “Порту” двічі виграв, що говорить про непогану форму команди.

“Інтер” посідає друге місце в італійській Серії А, набравши 50 очок у 26 матчах. Хоча вони не борються за чемпіонство, вони все ще ризикують не потрапити до Ліги чемпіонів наступного сезону, оскільки п’ятий «Мілан» знаходиться лише за кілька очків від них.

Прогноз та ставки на матч говорять про те, що фаворита як такого немає, коефіцієнти на перемогу кожної з команд оцінюються у 2,70, а на нічию – у 3,45. “Порту” виграв дев’ять із десяти останніх домашніх матчів, але “Інтер” не здасться легко після двох поразок у попередніх трьох матчах, включаючи останній тур Серії А.

Новини партнерів

Комментарии: