Анонси матчів Ліги Чемпіонів: “Реал” – “Ліверпуль” та “Наполі” – “Айнтрахт”

Сьогодні, 15 березня, мадридський “Реал” прийме на своєму полі “Ліверпуль” у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

ratingbet

“Реал” – “Ліверпуль”

15 березня в Мадриді «Реал» прийме «Ліверпуль» у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Незважаючи на солідну перемогу у першому матчі, «Реал» залишається явним фаворитом на перемогу та на прохід у чвертьфінал турніру.

«Реал» заробив собі місце у плей-офф ЛЧ, вигравши свою групу, до якої входили німецький «Лейпциг», український «Шахтар» та шотландський «Селтік». У Ла Лізі вони зараз займають друге місце в турнірній таблиці з 56 очками, відстаючи від лідируючої «Барселони» на дев’ять очок. В останній грі «Реал» виграв у «Еспаньйола» (3:1), а до цього зіграв унічию з «Бетісом» (0:0) та «Атлетіко» (1:1), і програв «Барселоні» (0:1) ) у першому матчі півфіналу Кубка Іспанії.

Тим часом Ліверпуль продовжує боротьбу в англійській прем’єр-лізі, займаючи шосте місце в таблиці з 42 очками після 26 ігор. Вони борються за попадання в четвірку найкращих, відстаючи від «Тоттенхема», який посів четверте місце на шість очок, і «Ньюкасл» також претендує на це. Вони також вилетіли із Кубка Англії.

В останніх матчах «Ліверпуль» несподівано програв «Борнмуту» (0:1), обіграв «Манчестер Юнайтед» (7:0) та «Вулвз» (2:0) і зіграв унічию з «Крістал Пелас». На груповому етапі Ліги чемпіонів вони посіли друге місце після італійського “Наполі”, але випередили голландський “Аякс” та шотландський клуб “Рейнджерс”.

Букмекери трохи віддають перевагу “Реалу” у цьому матчі з коефіцієнтом 2,35 на перемогу, тоді як у “Ліверпуля” коефіцієнт 2,85, а на нічию 3,90.

“Наполі” – “Айнтрахт”

15 березня в Неаполі місцева команда «Наполі» прийме франкфуртський «Айнтрахт» у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом. Вигравши перший матч з рахунком 2:0, «Наполі» впевнено крокує до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, і їм залишається лише завершити роботу у матчі-відповіді, який буде зіграний на рідному полі.

«Сині» забезпечили собі місце у плей-офф найпрестижнішого європейського клубного турніру, вигравши свою групу, до якої увійшли англійський «Ліверпуль», голландський «Аякс» та шотландський «Рейнджерс».

“Наполі” також непогано виступає в італійській лізі, де вже близький до того, щоб стати чемпіоном. На даний момент у них 68 очок, і вони лідирують у таблиці з 18-очковим відривом від “Інтера”, що йде другим. У попередній грі вони обіграли «Аталанту» з рахунком 2:0, але поступилися «Лаціо» з рахунком 0:1, що стало їхньою другою поразкою в Серії А цього сезону.

З іншого боку, франкфуртська команда «Айнтрахт» посіла друге місце у своїй групі на груповому етапі Ліги чемпіонів, поступившись лише «Тоттенхем Хотспур». Вони також випередили португальський «Спортінг» і французький «Марсель».

Однак їхня нинішня форма в німецькій лізі не найкраща, оскільки зараз вони посідають шосте місце в таблиці з 40 очками. Вони відстають від місця в Лізі чемпіонів на п’ять очок, «Юніон Берлін», «Фрайбург» та «РБ Лейпциг» випереджають їх, тому буде складно піднятися вгору по таблиці та зайняти місце у четвірці найкращих. В останніх поєдинках вони зіграли внічию зі «Штутгартом» (1:1) та «Вольфсбургом» (2:2) та програли «РБ Лейпциг» (1:2).

Згідно з прогнозами та коефіцієнтами ставок, фаворитом на перемогу в цьому матчі є «Наполі» з коефіцієнтом 1,51. Коефіцієнт на перемогу “Айнтрахта” становить 6,60, а на нічию – 4,50. Враховуючи вражаючу форму італійців цього сезону, очікується, що “Наполі” з легкістю виграє у “Айнтрахту”.

Новини партнерів

Комментарии: